Nagyon önző az az ember, akiről ha kiderül, hogy súlyos beteg és már csak pár éve van hátra, ha magára is gondol, igyekszik megélni a vágyait,és ezzel esetleg hátrányos helyzetbe hozza a gyerekeit? ⬇️
Akkor mit panaszkodsz? Ne legyél önző. Találd meg az aranyközéputat.
Egyébként pedig amit csinálsz, az csak pánik, végső kétségbeesés. Keress fel egy pszichológust, aki segít erre e megoldást találni.
Nem most a vég küszöbén kéne észbe kapni, hogy jaj, nem éltél semmit..
Felnevelte a gyerekeit? Akkor szerintem nem tartozik nekik semmivel.
Én sem örököltem. Apám eladósította magát, úgyhogy az volt, hogy vagy lemondok mindenről vagy az adósságot is megöröklöm. Nem érte volna meg...
Kérdező, ebben most mi volt a rosszindulat? 🙄😮 Egy normális szülő előre megveszi a saját sírhelyét, hogy ezzel se terhelje a gyerekeit.
Na látod, ezért vagy önző, mert ezt rosszindulatnak fogod fel. Nehogy már erre is neked kelljen költeni, mi? Ha te elherdalod a pénzt, a gyerekeid miből fogják finanszírozni a temetést, síremléket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!