Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Élnétek egy olyan mesebeli...

Élnétek egy olyan mesebeli világban, ahol minden csokiból és marcipánból lenne és mindenki boldog és kedves lenne?

Figyelt kérdés

Nem lennének problémák, háborúk, negatív tulajdonságok az emberben. Mindenki kedves lenne és megajándékozná a másikat és folyton dicsérné egymást, hogy ma milyen szép a hajad, milyen okos vagy, annyira szép vagy stb...

Nem lennének veszekedések, nem lenne harag, irigység, gyűlölet. Minden csokiból és marcipánból lenne. Cukorhegyek és csokoládészökőkutak lennének minden mennyiségben. Minden ingyen lenne és megszűnne az adó.

A színek sokkal élénkebbek és intenzívebbek lennének és vibrálnának, a növények, fák tudnának egymással kommunikálni, az állatok beszélni egymással. Megváltozna a térérzékelés, mindent sokkal szebbnek és tisztábbnak látnánk, tündérek, meg manók lennének mindenhol.

Ti élnétek egy ilyen cukormázas, mesebeli világban?

2022. febr. 18. 19:23
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

19: Bocsánat, ha csalódást okoztam. 🙄🙄🙄

Gyertek a Fényre!

2022. febr. 18. 21:06
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Én élnék olyan világban,igen ..:)
2022. febr. 18. 21:38
 23/32 anonim ***** válasza:

"- Néhány ember kemény páncélt hord, de a lelke mélyén lágy, olvadós karamella.

- Rengeteg ember van konkrétan ezen a bolygón is, aki kemény páncél bevonatot hord és legbelül is rideg.

- Tehát nugát krémmel töltöttek?

- Hölgyem, az emberek nem cukorkák. Tudja milyen a legtöbb alak? Gazember. Gazember töltelék, gazember bevonattal. De ők félig sem annyira bosszantóak, mint a rózsaszín szemüveges optimisták, akik napfényt okádva sétálgatnak." (by: Dokik)

https://www.youtube.com/watch?v=OfxznTL8LhE

2022. febr. 18. 22:00
 24/32 A kérdező kommentje:
🤔🤔🤔
2022. febr. 18. 22:28
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egy fenntartásom azonban van. Ezek a csoki és marcipáncuccok nem tudom, meddig maradnának épségben. Én szó szerint kirágnám a ház sarkát, ha marcipánbol lenne és hamar meghaladnám a vágósúlyt. Csak nézni ezeket meg kész kínzás.

Hát, aki hamar unatkozna ilyen világban annak biztos jobb droidként.

2022. febr. 18. 22:43
 26/32 anonim ***** válasza:
Ez a leírás a felszínes pokol definíciója
2022. febr. 18. 22:45
 27/32 A kérdező kommentje:
Közben törölve lett 2 kérdésem. Picit szomcsy vagyok. 😞😞
2022. febr. 18. 22:46
 28/32 A kérdező kommentje:
26: Ez maga lenne a Mennyország. 😊
2022. febr. 18. 22:49
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem, a mennyország nem egymás egójának boostolásáról szól, meg az ilyen marketinges nagy boldogság mítoszokról xdd
2022. febr. 18. 22:52
 30/32 A kérdező kommentje:
Én a másik 2-őt is komolyan gondoltam pedig. Nem akartam túltolni.... Lehet a sok szmájlit, szívecske, meg napocska jelet vittem túlzásba.... 🤔🤔🤔
2022. febr. 18. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!