30-as szingli nők, titeket zavar, hogy még nem alapítottatok családot?
12
Igen, a többiben meg az állati ösztön, mert szaporodni akar?
Én kerek 30 vagyok és őszintén hálát adok szinte minden nap, hogy nincs gyerekem. Ezt úgy mondom, hogy egyszer szerintem fogok majd max. egyet akarni, de még nincs itt az ideje nálam.
Én nagyon szeretem az életemet, így ahogy most van, nem hiányzik nekem terhesség, meg gyerek.
Nem,belőlem nem fog senki hasznot húzni,függőségbe verni.
Nem szeretnék létrehozni egy új embert ebbe a kizsákmányoló világba.
Alapból sem könnyű az élet,miért nehezíteném tudatosan?
33f
Szóval úgy látom, hogy sorstársak többsége nem agyal ezen annyira, erre voltam kiváncsi és örülök, hogy azért vagyunk páran :D
#8 nem volt itt jajgatás, írtam is, hogy nem bánkódom ezen, csak néha már foglalkoztat a gondolat, hogy készen állnék erre, és csak érdekelt, hogy aki hasonló korosztály és helyzetű, ő hogy látja ezt a dolgot… de azért köszi a válaszod!
Én 26 évesen nem tudom elképzelni, hogy 30 előtt szüljek; nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, most egyedül kell lennem. Én fiatal anya akartam lenni, 3 gyerekkel, de hát örülök, ha 1 lesz.
Kicsit bánt, meg talán irigy vagyok azokra, akik ugyanennyi idősen már megtalálták azt a valakit, akihez mostanában hozzá is fognak menni, mert egyre több ilyen ismerősöm van. Az én párom nem akart eljegyezni és semmi hajlandóságot nem mutatott arra, hogy fejlődjünk valamerre. Én nem tudtam elfogadni kifogásnak h egyetemisták vagyunk és fiatalok. Más egyetemista fiatalok is megoldották már, ha mást nem szülői segítséggel.
Néha áldozni valamilyen programra és összeházasodni nem egy akkora anyagi veszteség, amin aggódni kellene. Így hogy akar majd ellátni egy családot? Akkor meg több kiadás lesz.
Szóval furcsán gondolkodik néhány férfi manapság.
19, te gondolkodsz furcsán, ha azt hiszed, normális házasodni meg gyereket szülni szülői segítségre, meg a "mások is megoldották" mentalitásra. Ugyan miről maradsz le, ha csak akkor vállalsz gyereket, ha anyagilag megengedheted magadnak?
Aki azzal jön, hogy ő nem akar 30 fölött szülni, mert ő "fiatal anyuka" akar lenni, az fejben már most öreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!