Mit jelent a baba csaj kifejezés?
Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 11:50
4/14 anonim 

válasza:

5/14 anonim 

válasza:

Nem csodálom, hogy nem hallottad, ugyanis ezt a kifejezést cigók szokták használni, persze, az alja cigányok.
7/14 anonim 

válasza:

1. Szép nő.
2. Akivel azt tesz egy férfi, amit akar.
8/14 anonim 

válasza:

5 Sejtettem, de nem akartam már helyből ilyen jellegű következtetéseket levonni.
Nekem hirtelen az ugrott be, hogy ilyen susogós melegítős, töltött cigit szívó, fogpiszkálót rágcsáló, fuxos, agyon parfümözött "üzletember" mond esetleg ilyesmiket egy piacon, miközben árvácskát árul.
9/14 A kérdező kommentje:
Nagy Feró mondta a Vacsoracsatában Szabó Erikára, hogy baba lány.
2022. febr. 18. 12:39
10/14 anonim 

válasza:

Apámtól szoktam ezt kizárólag hallani, Nagy Feró korosztálya, és az ő húszas éveikben oltári menőnek számítottak a cigány szavak. És valóban, ez egy dicséret, hogy jó csaj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!