Szoktál olyanon gondolkodni, hogy lehet találkoztál már több emberrel is a gyk-ról csak nem tudsz róla?
Figyelt kérdés
Mondjuk ülsz a metrón és a szemközti ülésen ülő férfi lehet, hogy már válaszolt egy kérdésedre vagy te az övére.
Ti szoktatok ilyenen gondolkodni?
2022. febr. 17. 21:33
11/12 anonim válasza:
Én szoktam gondolkodni ezen. De azon is, ha pl látok egy graffitit, vajon ki, mikor, miért fújhatta oda, vajon él e még. Azon is szoktam gondolkozni, hogy az emberek akikkel legalább egy szót váltottam életemben, vajon hol lehetnek most. Vagy pl volt még 6 7 éve egy csávó, akiről azért tudok mert barátnőm mellette ült távolsági buszon, és írta nekem, hogy rosszul van, mert ott lövi mellette a heroint. Aztán beszélgetett vele, hogy 2 havonta szokott lőni max, normális élete van, nem függő. Persze.... Na mindegy. Kíváncsi lennék, hogy azóta vajon mi van vele például. Él e még, stb. Ugyanez, régi képek. Kik lehetnek rajta, mi történhetett velük etc. Vagy ha belátok egy házba, elgondolkodom, hogy kik lakhatnak ott, megnézem milyen tárgyak vannak stb. Érdekes dolgok ezek.
12/12 anonim válasza:
11 vagyok. Egy valakivel biztosan találkoztam innen, a barátnőmmel. Kiírtam egy kérdést elkezdtünk beszélgetni taliztunk, első alkalommal szex, összejöttünk 1 hét múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!