Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktál olyanon gondolkodni,...

Szoktál olyanon gondolkodni, hogy lehet találkoztál már több emberrel is a gyk-ról csak nem tudsz róla?

Figyelt kérdés

Mondjuk ülsz a metrón és a szemközti ülésen ülő férfi lehet, hogy már válaszolt egy kérdésedre vagy te az övére.

Ti szoktatok ilyenen gondolkodni?

2022. febr. 17. 21:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam gondolkodni ezen. De azon is, ha pl látok egy graffitit, vajon ki, mikor, miért fújhatta oda, vajon él e még. Azon is szoktam gondolkozni, hogy az emberek akikkel legalább egy szót váltottam életemben, vajon hol lehetnek most. Vagy pl volt még 6 7 éve egy csávó, akiről azért tudok mert barátnőm mellette ült távolsági buszon, és írta nekem, hogy rosszul van, mert ott lövi mellette a heroint. Aztán beszélgetett vele, hogy 2 havonta szokott lőni max, normális élete van, nem függő. Persze.... Na mindegy. Kíváncsi lennék, hogy azóta vajon mi van vele például. Él e még, stb. Ugyanez, régi képek. Kik lehetnek rajta, mi történhetett velük etc. Vagy ha belátok egy házba, elgondolkodom, hogy kik lakhatnak ott, megnézem milyen tárgyak vannak stb. Érdekes dolgok ezek.
2022. márc. 16. 18:22
 12/12 anonim ***** válasza:
11 vagyok. Egy valakivel biztosan találkoztam innen, a barátnőmmel. Kiírtam egy kérdést elkezdtünk beszélgetni taliztunk, első alkalommal szex, összejöttünk 1 hét múlva.
2022. márc. 16. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!