Igaz, hogy régen megbotránkoztak azon, ha egy nő dohányzott?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért?2022. febr. 14. 14:19
1/5 anonim válasza:
Én még most is
27 éves férfi vagyok utalom ha egy nőnek budos a szája
2/5 anonim válasza:
Attól függ, mennyire régen. De szerintem azért, mert a finom, kifinomult női imizshez nem fért ez bele.
3/5 anonim válasza:
azert mert ez egy ferfias szokaskent volt kezelve regen. amerikaban kezdtek a nok dohanyozni egy reklamkapmany miatt, amit persze a dohanyipar finanszirozott mert tobb bevetelt akartak. gyakorlatilag megduplaztak a vevokort
4/5 anonim válasza:
Persze, 100-120 évvel ezelőtt. :-)))))))
Karády Katalin azzal is formabontó volt, hogy nyíltan cigarettázott nő létére.
5/5 anonim válasza:
2-es vagyok
Nem értem miért pontoztatok le. Azt írtam amit a 3-as: férfias szokás, ezáltal egy nőhöz nem csatolták ezt. De persze később divat lett dohányozni. Azért írtam, hogy mennyire régen. Illetve amúgy egyéni dolog, hogy ki mit tart megbotránkoztatónak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!