Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Még mindig olyan aktívak itt...

Még mindig olyan aktívak itt az emberek mint régen? Kezd kihalni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 01:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sokkal-sokkal kevesebben vannak, mint pár éve.
2022. jan. 12. 04:28
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

Egyre több a troll, meg az olyan aki válogatás nélkül mindent lepontoz. Sokan társkeresőnek használják. A politika rovatba csak kötekedni meg a másikat anyázni járnak. Az ezotéria rovat sose volt az eszes emberek gyűjtőhelye, de mostmár végleg elsűlyedt. A vallás rovat teljesen zárt, ott sincsenek észérvek már.

Szóval messzire vagyunk már a "valamit nemtudok, gyorsan megkérdezem" koncepciótól.

Sajnos ez van, leesett a szinvonal, a normálisak elmenekülnek.

2022. jan. 12. 06:06
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem, már sokkal másabbak, rosszabbak.
2022. jan. 12. 07:29
 4/15 anonim ***** válasza:
92%

Igen, kezd.

Van a facebook, ott mindezt arccal meg lehet tenni, sokkal változatosabb, színesebb, hitelt érdemlően.

Itt csak azt láttam, írta valaki, miért kössem meg a macskám a kertben, de face-n már láttam, hogy ugyanezt mondja egy hülyegyerek, pitbullos fotókkal, meg állatkínzós képekkel...és több hasonló debil állította ugyanezt.

Megkockáztatom, ide a lelki sérültek járnak már főként.

2022. jan. 12. 09:03
 5/15 anonim ***** válasza:
27%

Ha mindenki elolvasná a szabályzatot, akkor a modiknak sokkal kevesebbet kellene törölni!

Hiába van mondanivalója egy hozzászólásnak, ha trágár a megfogalmazás, azt azonnal törlik.

Miért nem lehet trágárkodás nélkül írni!??

Én szeretem ezt az oldalt!

És csak rajtunk, felhasználókon múlik, hogy viselkedünk itt. (tudom nekem is nehéz néha visszafogni magam...)

2022. jan. 12. 09:37
 6/15 anonim ***** válasza:
87%

"az azonnal törlik"

Nem csak azt kéne, a trollkodást is meg az ismétlést is, és már is sokkal komolyabb színvonal lenne.

De már 6-8 éve is tele volt ismétléssel meg troll kérdéssel, csak annyi, hogy mára inkább ezek maradtak, régen meg sokkal több normális volt.

Jövőben meg még inkább csak ezek maradnak. Sajnos, ha nem moderálják ezeket, akkor nincs mit tenni.

Vagy beszáll az ember a hülyeségbe vagy menekül.

2022. jan. 12. 09:45
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

Szanálnak.

De van, hogy a bunkó írogató maradt, a normális ment pár hiba után.

Szerintem ez is kiábrándító adott embernek, kettős mérce

2022. jan. 12. 10:30
 8/15 A kérdező kommentje:
Azért pár ismertebb troll is eltünt
2022. jan. 12. 10:34
 9/15 anonim ***** válasza:
71%
Lelki sérült emberek gyűjtője. ( nagyobb %-ban )
2022. jan. 12. 10:36
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban az "Emberek" kategóriát érintve, én is azt tudnám mondani, hogy sok a troll (bár nem sokkal több, mint régebben), a normálisabb réteg jó nagy százaléka pedig odébb állt, érthető okból. Valamint a "mindenkit lepontozok" jelenség is eléggé elterjedt mostanság.

Esetenként azért az is érezhető, hogy a kérdések egy részét 1-2 tag írogatja, némelyiket provokatív szándékkal.

Kár pedig az oldalért.. a régi színvonal nem hinném, hogy (egyhamar) visszatérne, de hátha.

2022. jan. 12. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!