Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt minden férfi?

Miért csinálja ezt minden férfi?

Figyelt kérdés
Több ilyen körülöttem élő kapcsolatnak vagyok szemtanúja. A férfi mindent megkap, főzés, mosás, takarítás, napi szex, közös programok családdal, barátokkal és még a munkában is sikeres. Mindezek ellenére nem nem becsülik meg párjukat. Megcsalják úgy, hogy közben otthon ennek semmi jelét nem mutatják, elkényeztetik, szeretik otthon a párjukat.

2022. febr. 13. 20:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
41%
#21 aha. Szóval minden pasi egy gyökér, aki nem tudja tisztelni a párját és nem tud hűséges lenni? Imádom az ilyen általánosítást! Akkor azért, mert van néhány idegbeteg alkoholista, aki hazamegy a kocsmából és összeveri a családját, akkor az összes férfi olyan! Hagyjuk már ezt az összes férfi egyforma dolgot. Úgymint a nők között is vannak különbözők, úgy férfiak között is.
2022. febr. 13. 21:49
 22/26 anonim ***** válasza:
59%

Szia, ismerjük egymást valahonnan? Mert azt látom, hogy te engem ismersz

F

2022. febr. 13. 22:37
 23/26 anonim ***** válasza:
60%

Tiktok qrváktól tájékozódtál?

Csaxxólok,hogy a nők manapság nem igazán tudják,hogy hogy is megy végbe egy folyamat a társadalomban.

Fogalmuk sincs milyen férfinek lenni,férfiként megfelelni vagy sem,férfiként boldognak,férfiként boldogtalannak lenni.

Sőt,semmiről sincs fogalmuk,de kérdezz meg bármilyen korú nőt,azt fogja mondani hogy a pszichológiát ő találta fel,a pszichoanalízis királynője.

Ha valóban az,minek tesz fel ilyen kérdéseket?

2022. febr. 13. 23:48
 24/26 anonim ***** válasza:
67%
Az ilyen kérdésekben bukik ki az, hogy mennyire nem ismeritek a férfiak működését.
2022. febr. 14. 06:08
 25/26 anonim ***** válasza:
Én nem csinálom ezt.
2022. febr. 14. 08:48
 26/26 anonim ***** válasza:
36%
Mindent megkap? 🤣😂 Ó Istenem megszólalt a 22 éves 2 hónapja házas csajszi. Kb ez a kategória. Minek mentél hozzá egy lemerült vibrátorhoz? 42 leszek idén, bárcsak istenem bárcsak ilyen asszonyom lenne. 9 éve házas vagyok.
2022. febr. 16. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!