Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha Facebook-on...

Mit csináljak ha Facebook-on mindenki boldogabb hozzám képest?

Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 06:52
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Ne*

Az egy kamu szar.

2022. febr. 13. 08:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Full kamu az egész. Egyik kollégámék hetente posztolgatják az ölelkezős, mosolysós képeiket. Közben a csaj félreqr akivel tud mert az otthoni szex annyiból áll hogy a párja beteszi majd kiveszi. Másik két volt párocska a cégnél, a város legszebb párjai közé tartoztak, a pasik jóképűek, magasak, izmosak, a nőcik fullos, top csajok. Divatos, drága ruhák, német perémiumautó, ami csak kell. Művészi szintű beállított fotókon csodálhatták az ismerősök a tökéletes életüket, boldogságukat. De itt is jöttek a félreqúrások ahogy illik majd 1 és két év után válás, miközben úsznak a hitelekben. Anyagilag, lelkileg, mindenhogy padlón vannak. A gyerek nem jött össze egyiküknél sem(szerencsére), nagy eséllyel már nem is fog, az eltapsolt babavárót lehet visszafizetni kamatostul. Ennyit a facés boldogságról. Nem szép dolog a káröröm de mindig bennem van valami ilyesmi amikor lehull a lepel ezekről az élethazugságokról.
2022. febr. 13. 08:10
 13/18 anonim ***** válasza:

Írd ki te is, hogy boldog vagy... :-DDDD

Nem ismered a viccet a 85 éves bácsikáról?

Elmegy az urológushoz, hogy a 90 éves barátja azt mondja, ő még naponta 3x szeretkezik a feleségével, és neki fiatalabban ez már nem megy...

Az orvos: mondja maga is, hogy 3x szoktak... :-D

2022. febr. 13. 12:06
 14/18 anonim ***** válasza:

A FB messze nem mérvadó.

Az oda felkerülő dolgokat bárki láthatja, és ami egyszer felkerül a netre.. ott is marad, ezért igyekeznek a lehető legjobb színben feltüntetni magukat, még ha az sokszor nem is fedi a valóságot. Az egész szinte felér egy látszat valósággal, amihez meg teljesen felesleges a saját életünket hasonlítgatni.

Én is nem egy példát tudnék arra felhozni, hogy közösségi oldalakon/felületeken milyen remek életet mutatnak be páran körülöttem, holott a valóvilágban annak töredéke igaz, és messze vannak a neten hirdetett boldogságtól.

2022. febr. 13. 20:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Tévedésben vagy, a "boldogság" és a "hazugság" nem szinonímák!
2022. febr. 14. 13:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Én sosem osztok meg olyan dolgokat, ami ilyen pozitív jellegű, de negatív témájú posztokat sem osztok meg.

Inkább realista, reális dolgokat szoktam posztolni.

2022. febr. 16. 18:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Miért fontos az számodra, hogy egy adathalász felületen, milyennek mutatják magukat a kamuemberek, akik az utcán meg se ismernének?
2022. febr. 17. 03:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Vagy az is lehet, h ő még rosszabbul van és ott kompenzál, mert ott azt mutat, amit akar. Ott bármit el lehet játszani. Tudod h hány olyat láttam, h milyen szép helyen volt valaki, de mivel ismerem a helyet, ezért tudom, hogy csak jól fotózott az illető? (Én is csináltam már ilyet. :D ) Meg sokszor ha jobban megnézed a képet, látszik, h mégsincs minden rendben. Pl mikor vki profi fotóst fizet, h mennyire szereti a párját. Aztán meg tudom, h fasirtban vannak, csak ettől várták haldokló kapcsolatuk megmentését. Nem lehet semmit levonni abból, amit ott láttatnak az emberek.
2022. febr. 19. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!