Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha Facebook-on...

Mit csináljak ha Facebook-on mindenki boldogabb hozzám képest?

Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 06:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Az csak a FB. Te tényleg azt hiszed, hogy amit ott látsz az a 100%-os valóság? Hány éves vagy te? 12? Ne legyél már ennyire naiv. Plusz, ne hasonlítgasd magad másokhoz.

Az internet virtuális (nem valóságos) világ.

2022. febr. 13. 06:54
 2/18 anonim válasza:
100%
Ne hidd el!!
2022. febr. 13. 06:59
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy aki egész nap a portörlő rongyot rázza ablakában, annak tisztább a lakása, mint a tied!

Az Fb-n nincs "hazugságszűrő", tehát mindenki azt ír, amit akar.

Lehet valakinek boldogság az, ha naponta csak kétszer veri el párja, hiszen van, akivel napi ötször megtörténik ez.

2022. febr. 13. 07:03
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Átjött egy srác, akibe én nagyon szerelmes voltam, ő cyak szórakozott velem. Csináltunk pár képet egymásról. Aztán az este folyamán nagyon kegyetlenül visszautasított. Másnap enni nem bírtam, de az egyik képet kiposztoltam, mert jól néztem ki rajta. Közben nagyon rosszul voltam.

A szülinapomat ünnepeltük családdal, meg ott volt exem is, készült rólunk egy olyan közös kép, amin nagyon boldognak tűnünk. Rá max egy órára világossá vált számomra, hogy még mindig az exébe szerelmes, aki rólam nem is tud semmit. Ezt nem így mondta, de ez jött le nekem és mint kiderült, igaz is volt. Akkor már tudtam, hogy ennek a kapcsolatnak annyi, de bepróbálkoztam még egy olyannal, hogy kiposztolom az előbb készült képet, hogy lássa a csaj, hogy már velem van. Aztán este a kádban sírtam, miközben jöttek a lájkok.

Pont az ilyenek miatt se közösségi médiázok már, nem posztolok, mert tudom, hogy mekkora kamu tud lenni. Nem tudhatod, hogy ők most tényleg boldogok, vagy csak a külvilágnak mutatják. Ismerek olyat, aki Facebookon nagyon szereti a párját, amúgy meg folyamatosan csalja. Meg a volt évfolyamtársam, aki feltett egy csomó képet, amin csinos, vékony, pedig azelőtt túlsúlyos volt. Anorexiás volt.

Én amúgy mindenhonnan deaktiváltam magam egy időre, majd amikor visszatértem, töröltem vagy 400 embert az ismerőseim közül. Így már barátságosabb a Facem :D

2022. febr. 13. 07:18
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne mással, magaddal foglalkozz. Én nem köövetek senkit, ezért is, hogy ne zavarjon esetlegesen más látszat'boldogsága'.
2022. febr. 13. 07:23
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Évek óta nem foglalkozok azzal, hogy ki mit posztolgat a facebookra. Én sem osztok meg szinte semmit. Kizárólag egy-két csoport miatt vagyok még fent. Nincs értelme hülyeségeken gondolkodni, anélkül is van épp elég probléma, dolog stb.
2022. febr. 13. 07:25
 7/18 anonim ***** válasza:
54%

Azt nem teszi ki senki, ha szomorú, hülyén néz ki.

Bár egy ismerősöm csinalt videót és megosztotta fb on is,hogy siratja a kutyáját...

2022. febr. 13. 07:34
 8/18 anonim ***** válasza:
60%

Nekem a borítom gyönyörű boldog kép a férjemmel.

Most meg épp örülök, ha nincs itthon, mert kiidegeljuk egymást. A borítóm már vagy 1 éves, ezért nem fogom cserélni, meg vélhetően megoldjuk majd a problémáinkat, de boldog éppen nem vagyok. Ilyeneken ne stresszelj, nem tudod a valóságot.

2022. febr. 13. 07:35
 9/18 anonim ***** válasza:
82%

Facebookra énis tudok kitenni csak boldog emlékeket. És az ember (ha normális) nyílván nem osztja meg minden egyes baját, hisz kit érdekel.

Szóval ezzel egyáltalán nem kell foglalkozni, inkább arra koncentrálj miért vagy boldogtalan, és hogyan tudnál tenni ellene.

2022. febr. 13. 07:56
 10/18 anonim válasza:
Na Facebookozz.
2022. febr. 13. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!