Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány olvasatlan üzeneted van már?

Hány olvasatlan üzeneted van már?

Figyelt kérdés
Mi a rekord?

2022. febr. 12. 17:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Sok 😃

Nem számolom. (Nem itt.)

2022. febr. 12. 19:21
 12/21 anonim ***** válasza:
76%
En itt pl nem nyitom meg egyiket sem. Van a nyilvanos resz, a tobbi nem erint.
2022. febr. 12. 20:06
 13/21 A kérdező kommentje:
Itt én sem szoktam elolvasni őket.
2022. febr. 12. 20:07
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Aha. Tehát egyesek időt energiát nem kímélve üzenetet fogalmaznak meg nektek, mivel szeretnének valamit mondai vagy kérdezni. Ti meg flegma mindenttudó mód még arra se veszitek a fáradtságot hogy beleolvassatok ki az, mi az. Kemény 5 mp alatt felmérhető lenne hogy milyen ember milyen témával, egyáltalán érdemel-e választ. De ti ekkora ászok vagytok akkor arccal hogy rátok nem vonatkoznak a normális civilizált emberi együttélés íratlan szabályai. Sőt még büszkék vagytok rá hogy ennyire szarba se nézitek a normális embereket akik nyíltan közelednek felétek. Hát csak gratulálni tudok...

Én csak annyit kívánok nektek és a fajtátoknak, hogyha egyszer úgy igazán rákattantok valakire, az vegyen benneteket semmibe, ignorálja a puszta létezéseteket is, minden reális magyarázat nélkül. Sőt továbbmegyek, remélem ha munkahelyre jelentkeztek, az összes helyen a hr-es szó nélkül dobja a kukába a nagy műgonddal megírt jelentkezéseteket, mert csak!

Na további jó arcoskodást flegmázást, az élet úgyis megoldja hogy koppanjatok, a fajtátok végül mindig így jár :D

2022. febr. 12. 20:24
 15/21 A kérdező kommentje:

Jól felhúztad magad azon, hogy ismeretlen emberek leírtak ide valamit...azt se tudod, igaz-e, de te megmondtad a tutit, igaz?

"Sőt még büszkék vagytok rá hogy ennyire szarba se nézitek a normális embereket akik nyíltan közelednek felétek."

Te talán látod, hogy nekünk kik írnak? És azt is, hogy mit? Vagy mi alapján lett megállapítva, hogy ők normálisak? Össze-vissza beszélsz.

2022. febr. 12. 20:28
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Te magad állítottad meg se nézed őket, a többi kollegád is aki büszkén ezt hangoztatta ugyanezt mondta! Nem az hogy megnézi és ha rosszarc perverz zaklató hülyegyerek írt neki akkor nem válaszol! Hanem kapásból meg se nézi az üzenetet, tehát ha értelmes korrekt ember vette a fáradtságot hogy írt neki, az is így járt! Konkrétan bárki ír meg se nézitek, mert ennyire semmibeveszitek az embereket itt gyakorin. Szóval ne gyere nekem hogy én mit látok mit nem, ez így méginkább csak jellemtelen terelés. Bár igaz is, a fajtádtól mi mást várna az ember...

Én csak azt bánom hogy a normális emberek is egyre inkább elidegenednek egymástól, a magadfélék miatt. Ha ráírsz itt valakire már nem tudhatod hogy normális nyílt korrekt ember aki elolvad és esetleg válaszol, vagy ilyen kis flegma nárcisztikus elkényeztetett tinicske aki a millió óra szabadidejéből még arra se méltóztat áldozni, hogy embernek vegye a másik felet aki normálisan emberi módon közeledett felé.

Na ez a baj.

2022. febr. 12. 20:52
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha az emailektől eltekintünk, akkor egy sem. Egy rakat promóciós cucc jött a napokban, gyorsan átfutottam, hogy van-e a fontos(abb), a többit még nem nyitottam meg.

A rekord pedig valahol 4-5000 körül volt, de az még a Google+ -os időszakban, akkor sok csoportban benn voltam és szinte minden poszt után jöttek az emailes értesítők, hamar ki is kapcsoltam.

2022. febr. 12. 21:43
 18/21 A kérdező kommentje:

"normálisan emberi módon közeledett felé."

Ezt már megint honnan veszed, ha nem ismered az üzenet tartalmát?

Egy nem létező dologgal akarsz alátámasztani bármit?

Én nem ismerkedni járok ide, ha valaki privátot ír, az általában valami sértődött agyhalott, mint pl. te. Aki segítséget kér, az megkapja ott, ahol feltette a kérdést.

2022. febr. 12. 21:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Na ezaz, ennyi vagy te kérdező, aki kicsit is értő módon olvassa ezt a beszélgetést, az bizonyára látja milyen fajta ember vagy.

Egyrészt logikátlanúl és fals módon érvelsz! Te végig arra hivatkozol hogy honnan veszem hogy normálisan közeledett. Holott a problémát te magad generálod azzal, hogy állításod szerint senki üzenetét nem nézed meg, egységesen mindenkit ignorálsz. Ezalapján a retard zaklató perverzek is kuka, de nem csak ilyenek írnak itt képzeld, hanem normális emberek is, na az ő üzijüket is instant ignorálja a magadféle senkiházi.

A második hogy velem foglalkozol mikor rólad van szó, ez kitünően megmutatja mekkora jellemtelen vagy. Hogy én honnan veszem lol, holott az egész téma arról szól hogy te magad vagy aki válogatás nélkül ignorál mindenkit, esélyt se adsz neki hogy kiderüljön jól vagy rosszul közelít, egyformán semmibe veszed, és ez nagyfokú tiszteletlenség a normális emberek felé! Ráadásul ez rossz hatással van másokra is, és az emberek közti alapvető bizalomra is.

A harmadik hogy buta vagy, azt állítod én akarok nemlétező dologgal alátámasztani valamit. Aki kicsit is figyelt és akarta az értette eddig is amit mondtam, sőt magától értetődő jobb helyeken ez. Természetesen te játszod az ignoránst mivel a pici egódat sérti a dolog.

A negyedik hogy általánosítasz és sértegetsz engem és az átlag privátot író gyakoris felhasználókat is, merthogy szerinted sértődött agyhalott aki privátot ír ja persze... Konkrétan eddig mindenkihez normális módon közelítettem privátban, aki nem írt vissza azt nem zaklattam utána, aki pedig normális emberi módon visszaírt azzal teljesen jó beszélgetések alakultak ki.

Na amit te művelsz, az pontosan ezt ássa alá, mert egyre több az ilyen meg se nézi semmibeveszi féle egomán hercegnőcske, ami toxikus és bekavar a normális emberek kommunikációjába is. Mert nem tudhatod már lassan akire ráírsz ilyen-e, és megéri-e egyáltalán az időt energiát hogy normálisan írj neki.

Egyetlen dolgot tudok elfogadni a kommentedben, hogy nem ismerkedni jársz ide. Szíved joga! Viszont illene más, akár normális emberek üzeneteit is aszerint kezelni, emberként! Pl legalább megnézni ki az és mit akart, és ha normális ember írt rád akkor normálisan közölni vele akár ezt hogy nem ismerkedsz, vagy neadjisten tényleg válaszolni. Tudod, civilizált emberi módon. Bár tudom, manapság ez egyre kevésbé divat...

2022. febr. 12. 22:18
 20/21 anonim ***** válasza:

Egy sincs.

Az értesítőket amennyire lehet kikapcsolom.

2022. febr. 13. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!