Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért jelez folyamatosan 1...

Miért jelez folyamatosan 1 olvasatlan üzenetet, miközben nincs is?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hete folyamatosan azt jelzi, hogy a "Megválaszoltjaid" között van egy olvasatlan kérdés, de ha rámegyek, egyik kérdést sem mutatja olvasatlannak. Olyan gomb pedig (érthetetlen okokból) nincsen, hogy "összes olvasottnak jelölése", vagy ilyesmi.

Valahogy el lehet tüntetni azt a kamu 1-est?

2021. febr. 21. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Törölték a választ mielőtt megnézhetted volna. Nyomj/kattincs rá a számra, s eltűnik
2021. febr. 21. 16:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja hogy ott is lehet X-elni? Nem tudtam. :D Köszi!
2021. febr. 21. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Ilyen már nálam is volt,nem is egyszer,pl. ma is,de mire végigmennék az összes megválaszolt kérdésemen,lemenne a Nap is,így csak egyszerűen fogom és kitörlöm.
2021. febr. 21. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
16%
Előzőhöz:Hülyeséget beszéltem,hisz már nincs is Nap. XD
2021. febr. 21. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is ez volt múlt héten több napig, a fejem tetejére is állhattam, ott maradt az egyes. Így azt gondoltam, hogy rendszerhiba. Végül magától eltűnt.
2021. febr. 21. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!