Hogy szokjak le a gyakori kérdések oldal használatáról?
Figyelt kérdés
Igazából nem is az itt töltött végtelen mennyiségű idő zavar, hanem, hogy olyan bunkók az emberek, akár velem az én kérdéseim alatt, akár másokkal is, itt vezetik le a feszkót. Engem ez csak mérgez. De hát na, ráfüggtem, én nem használok más social mediat, de ezt az oldalt reggeltől estig, ha egyedül vagyok, meg ha home officeban dolgozom.
Ötletek?
2022. febr. 12. 16:01
1/6 anonim 

válasza:

Köszönöm a kérdésed, most megyek és törlöm a regisztrációmat!
2/6 anonim 

válasza:

Töröld a regisztrációd, és tiltsd le az oldalt.
3/6 anonim 

válasza:

Töröld a regisztrációt és tiltsd le az oldalt.
Én is ezt tettem, 1 hónapig bírtam, aztán visszaregeltem, mert nincs munkám. Nagy hiba volt, igaz nem dolgozok és van időm itt lógni.
4/6 anonim 

válasza:

Az első 3# jót írnak, és helyette térj át valamilyen más, hasznos tevékenységre.
5/6 anonim 

válasza:

Az amúgy engem is érdekelne, mobilon hogy lehet letiltani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!