Ha belegondolsz, ez elég rasszista kérdés. Nem illik felhívni a figyelmet arra, hogy ezek mennyire vadállat módjára élnek és viselkednek.
2022. febr. 11. 23:51
3/8 anonim válasza:
Akkor lenne rasszista a kérdés, ha általánosítás lenne benne. A kérdező egy konkrét emberről beszél és annak viselkedéséről. Én is elítélem a rasszizmust és érzékeny is vagyok rá, de ennek a kérdésnek köze nincs faji megkülönböztetéshez.
2022. febr. 12. 00:11
4/8 anonim válasza:
Azért nyomta ki, mert férfi. És a férfiak úgy szocializálódnak, hogy a nő a férfi tulajdona. Minden férfi így szocializálódik csak a többséget visszatartja a bosszútól a törvény ereje. Ez a történet nem cigánykérdés. Ott van a lúgos orvos vagy Orosz Bernadett ezredes pasija, egyik sem cigány. De a séma ugyanaz, a nő szakítani akar, mire a férfi bosszút áll. És ez csak a jéghegy csúcsa, ami bekerül a médiába. Ez társadalmi szintű probléma, amivel kezdeni kell valamit. Ez a mostani eset engem nagyon felzaklatott.
2022. febr. 12. 00:45
5/8 anonim válasza:
Ez sajnos nemcsak nálunk társadalmi szintű probléma, hanem az egész világon. De nagyjából leírom a forgatókönyvet, hogy mi lesz. Most mindenkit felzaklatott a dolog aztán minden csoda 3 napig tart alapon majd szépen mindenki elfelejti a következő ilyen esetig. Mert igen, lesz következő eset, mert itt az a mentalitás, hogy a nők mindig gyengébbek és másodrendűek lesznek, csak és kizárólag azért, mert nők. Ez egy ilyen világ.
2022. febr. 12. 00:51
6/8 anonim válasza:
Az az ember szeret kinozni, fejben nem oké...
2022. febr. 12. 01:26
7/8 anonim válasza:
Mert kontroll nélküli, józan észt nélkülöző, ösztönszintű vadállat. Ráadásul állítólag drogos is, tehát eleve nem ugy forog fejben, ahogy kellene.
Szegény lány rosszul csinálta...
Egy pasinál nem olyan nehéz elérni, hogy önként akarja a szakítást. Nekem már a szeretlek szó sűrű mondogatásával és komoly kapcsolat kilátásba helyezésével is sikerült elérnem, hogy önként és dalolva szakítsanak. De ezen kívül még van néhány pasiriasztó dolog a nök tarsolyában, amivel vita nélkül megoldhato...
2022. febr. 12. 08:24
8/8 anonim válasza:
"Azért nyomta ki, mert férfi"
Te meg azért vagy ilyen csökött férfigyűlölő véglény, mert buta vagy.
Veled kéne kezdeni valamit társadalmilag, meg a fajtársnőiddel, meg a sötétségeddel.
Ez a retkes dzsipó meg azért csinálta, mert egy szadista állat. Elég megnézni, a fejletlen országokban mik mennek,
ott napi szinten van ilyesmi.
Nyilván egy jogász, mérnök nem fog ilyet csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!