Amikor nyáron az ember strandol a családjával és barátaival nagy vidáman, és hirtelen észrevesz egy 1,85-1,90 magas kopasz, kigyúrt csávót horogkereszttel, SS logóval és birodalmi sassal agyontetoválva és büszkén kihúzva magát, mégis mire gondoljon?
Ő legalább nem szereti az emberként feltüntetett parazitákat,és jobbat akar a saját nemzetének,mint amit a saját nemzete akar magának.
Integrálni a csőgörényt...
Ettől függetlenül csak strandolni ment,nem akar meggyőzni az ideológiájáról.
Aki nem érti,nem néz utána,stb,az úgysem fog hinni benne.
Felesleges...
Kigyurt embernel mindig megsaccolom magamban,h milyen sportot uz az izmai formaja alspjan.
A kopaszsag praktikus.
A tegkokon meg nem borulok ki,legyen az barmi.
Ja, amúgy gyerekként is láttam ilyet, természetesen nem tudtam hogy mit jelképeznek a tetkók, megjegyeztem apukámnak hogy milyen jópofa madár tetkója van a bácsinak. Apukám meg elmagyarázta hogy ez rossz dolgokat jelképez, a bácsi sajnos gonosz dolgokban hisz, ennyi. Nem traumatizált különösebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!