Miért fáj a mellkasom? Miért van néha félelemérzetem? Miért van néha magas pulzusom? Miért van légszomjam? Miért ver néha egy nagyot a szívem?
Figyelt kérdés
Covid óta van ez a tünet.2022. jan. 28. 20:39
1/13 anonim válasza:
Valószínűleg idegrendszeri szövetkárosodást szenvedtél. És / vagy pánikbeteg lettél.
2/13 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd az elsőt?
2022. jan. 28. 20:52
4/13 A kérdező kommentje:
Ohh, tehát ne is foglalkozzak vele? Mert úgymond (de rossz ezt leírni) "normális"?
Amúgy a probléma hogy kicsit hipochonder vagyok és ráparázok jobban.
2022. jan. 28. 21:01
5/13 anonim válasza:
Normálisnak nem normális és nem mondanám, hogy nem kell vele foglalkozni. Én sem foglalkoztam vele, mert csak agybaj, aztán sokkal durvábbak lettek a tüneteim.
Szóval én a helyedben megpróbálnám kideríteni, hogy mi váltja ezt ki.
6/13 A kérdező kommentje:
Oké de hogy?
Háziorvos mért egy ekg-t (nem tudom jól írom-e) és kész.
2022. jan. 28. 21:37
7/13 anonim válasza:
Kérj beutalót szívultrahangra és zárjátok ki a szervi bajokat! Ha "csak" lelki gond, akkor legalább megnyugszol és azt is lehet orvosolni.
8/13 anonim válasza:
Ez teljesen úgy hangzik, mint a pánkbetegség. Menj el dokihoz, és meggyógyít.
9/13 anonim válasza:
*pánikbetegség. (A punk is baj, de az más :))
10/13 A kérdező kommentje:
Pánikbetegség? Ezek a tünetek akkor vannak mikor teljesen nyugodt vagyok.
2022. jan. 29. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!