Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért fáj a mellkasom? Miért...

Miért fáj a mellkasom? Miért van néha félelemérzetem? Miért van néha magas pulzusom? Miért van légszomjam? Miért ver néha egy nagyot a szívem?

Figyelt kérdés
Covid óta van ez a tünet.
2022. jan. 28. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én évekig voltam pánikbeteg (lekopogom 5 éve nem jött ki). Ez nem akkor jön ki amikor ideges vagy vagy stresszelsz. Bármikor kijöhet.

Nekem általában éjszaka jött elő vagy a kocsiban ha egyedül voltam. Egyszer sem stresszeltem előtte. Ez csak úgy jön magától.

Ezért kellene felderíteni a kiváltó okokat és tenni ellene, mert jobb nem lesz ha nem foglalkozol vele, csak rosszabbodik.

2022. jan. 30. 14:57
 12/13 A kérdező kommentje:

Most pl nem volt ilyesmi.

Amúgy én nem hiszem hogy ez. Mert amúgy nagyon fáradékony is vagyok. Régen bírtam a magas intenzitású mozgást, most meg nem.

De ha mégis ez lenne, hogy derítenék ki?

2022. jan. 30. 15:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Már mondtam: kérj beutalót a háziorvosodtól szívultrahangra. Mérd meg ilyenkor a vérnyomásod, hogy tudj mondani valamit ha kérdezi a tüneteket. Terheléses EKG pl.

Menj el vérvételre stb, kérj egy teljes kivizsgálást!

Amiket leírtál, azok tipikus pánikbetegség tünetek, de nem vagyok orvos. Engem kivizsgáltak anno, én onnan tudom, hogy nincs szervi bajom. Plusz sportolok és fizikai terhelésre sem vagyok szarul.

2022. jan. 30. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!