Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik név tetszik jobban?😚

Melyik név tetszik jobban?😚

Figyelt kérdés

2022. febr. 9. 18:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12%
#9 pedig nekem igazam van, és a lepontozással nem értek el semmit mert akkor is nekem van igazam. Nyugodtan olvasd el a #10 válaszát, és érteni fogod.
2022. febr. 10. 16:19
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Csak az a nem véletlen, hogy valaki milyen névvel milyen embereket ismer. Ez olyan, hogy Rikárdóról sem azt fogják feltételezni, hogy jól szituált orvos szülők egyetlen gyereke... Ezek is pont ilyen nevek. Nem az van, hogy valaki egyszer találkozott egy proli Zsanettal, és ezért nem szereti a nevet. Hanem a Zsanett tipikusan egy proli név, az emberek nagy része annak gondolja. A Debórát még nem hiszem el, hogy nem szúrja emberek szemét ez az írásmód. Ómájgád
2022. febr. 10. 16:28
 13/14 anonim ***** válasza:
90%
11, persze, végül is ha szembe mész a forgalommal az autópályán, akkor is egyedül te vagy a normális és mindenki más hülye 😂
2022. febr. 10. 16:31
 14/14 anonim ***** válasza:
12%
Nyuhofta nullázátok le ezt is, akkor is nekem van igazam.
2022. febr. 10. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!