Kemecsén sok roma él?
Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 17:40
2/7 anonim válasza:
1. Egy darab is bőven sok,arról nem is beszélve,hogy petével szaporodnak,és egy kis rakásból lesz 320 darab egy héten belül...
3/7 anonim válasza:
Igen, viszont pl Kótajhoz és a környező kistelepülésekhez képest kevés. Valószínűleg ha lesz pénzem, akkor én is ott fogok házat venni. Nincs túl messze Nyíregyházától, viszont az árak nincsenek annyira elszállva mint pl Sóstón.
4/7 anonim válasza:
Igen.
Az agresszív állat miatt kérdezed?
A nyíregyen hallottam csoportban olvastam először. Rémes.
5/7 anonim válasza:
#4 Milyen agresszív állat? Már egy csomót visszatekertem, de nem találom mi lehet az.🤷♂️
6/7 anonim válasza:
#5:Nem olvastad vagy láttad a tv-ben?
A volt élettársa mindkét szemét kinyomta szó szerint. Napok óta bújkál a tettes. Nem találják.
7/7 anonim válasza:
Ezért kell őket előbb kipusztítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!