Ti, hogy készültök fel a holnapi munkanapra lélekben?
Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 13:40
2/16 anonim válasza:
Délelőtt autót takarítottam, most délután csak fekszem, filmezek, kajálok.
3/16 anonim válasza:
Visszaköltözök a koliba, veszek papírt, tollat, feltöltöm a laptopom, lecsekkolom hol és mikor lesz az első órám. Elvileg minden szükséges alkalmazást telepítettem. Lélekben kész vagyok.
5/16 anonim válasza:
Munkanélküli vagyok. Reménykedem hogy a jövő héten már hívni fognak valahova interjúzni.
6/16 anonim válasza:
Szerencsére most olyan munkahelyem van ahova szívesen járok így nem kell lélekben készülnöm meg stresszelnem. Ha te jelen pillanatban így érzed akkor azt javaslom válts munkahelyet mert hosszútávon rámegy az egészséged.
8/16 anonim válasza:
ma is dolgoztam, úgyhogy nincs nagy átmenet :D
Mára végeztem, a srácaimmal fogok tanulni, s fejben próbálok felkészülni egy reggel 8-as riportra. Hajammal kéne valamit csinálni, fodrászra nincs idő.
9/16 Metionin válasza:
Próbálok majd időben lefeküdni meg előre odakészítem a kávét, teát és egy szendvicset, amit csak meg kell majd melegíteni. Nálunk a hétfő az hardcore, mert hétvégén is jön be a munka, így felgyűlik. Murphy törvénye, hogy mindig akkor jön valami extra sürgős, ha épp elhatározom, hogy kimegyek csinálni egy teát/szendvicset. 8 és dél között sokszor pisilni alig tudok felállni, pedig otthonról dolgozom, így ezek a kis dolgok értékes perceket mentenek meg.
10/16 anonim válasza:
Mi az a munka nekem mindig jön a segily more
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!