Hogy razzak le egy erőszakos embert?
megírhatod neki, hogy az erőszakossága miatt nem szeretnél vele többet beszélni, tudod tiltani a számát is
ha nem ért a szép szóból, akkor fenyegetheted rendőrséggel is
Nem kell magyarázkodnod. A meghirdetett dolog mégsem eladó - ennyi. Ezt írd meg neki sms-ben, aztán tiltsd le a számot.
Mondjuk azt nem tudom, minek adtad meg a lakáscímedet...
Azt irod, MOST hivott egy szam, meg 10kor megy erte...
De 9 elott irtad ki a kerdest...
Most akkor mi van?🤔
Azelőtt nap 10-kor...
Nem adtam meg a címem csak annyit mondtam a város központjában élek
Akkor irjal neki, h targytalan mar, mert durvan eroszakosnak talaltad a stilusat. Meg ird meg neki nyugodtan, h a 15-20 nem fogadott hivas mar boven a zaklatas kategoria, szoval felejtsen el szepen. Majd tiltsd le a szamot.
Vmi nagyobb dolgot arulsz, amiert be kell engedni a lakasba? Vagy lebonyolithato mashogy is?
Már 3 féle számról hívott. Írtam neki hogy már nem eladó és le is tiltottam minden számát.
Egy tv lett volna, de inkább el ajándékozom a nagyinak
Ha legközelebb felhív egy újabb számról, közöld vele, hogy a telefonbeszélgetést rögzíted (tényleg állítsd be így a telódat).
Ez után mondd neki: a tévé immár nem eladó, további magyarázattal nem tartozol. Majd kérdezd meg tőle egyenesen: ennek tudatában pontosan miért hívogat? - erre majd valamit mond, s utána közöld vele: a további hívásai és sms-ei zaklatásnak minősülnek, s a következőnél feljelentést teszel. Minden számot le tudnak nyomozni, kitöröltet és letiltottat is, honnan, mennyi ideig beszélt és mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!