Felnőtt férfiként mennyire kellemetlen a kasszában dolgozni?
Jelenleg annyit fizetnek a szakmámért amit a kasszában is megkeresnék. Ráadásul egy csomó üzlet van tőlem 2 perc sétára: Aldi, Lidl, Tesco express, Penny.Az elobbiek mind itt vannak egy köpésre.
Elégedett lennék a fizetéssel, a munka is megfelelne, viszont 28 éves férfiként elég kellemetlenül érezném magam. Általában diákok vagy nők kasszáznak. Ti mit gondoltok erről? Nagyon férfiatlan kasszázni?
ha jobb a fizu kibirod a tobb oras ülést
biztos hogy kiprobnam a helyedbe max lépsz hamar el :D de sztem nem ciki Nemetorszagba szerintem tobb ferfi dolgozott mint no pl a lidlben
Köszönöm a válaszokat. Aldiban most 300k feletti kezdőfizut ajánlottak. Jó ideje CNC gépkezeléssel, néha programozással foglalkozom. Ezt muszáj ott hagynom mert az emulzió gőz tönkre tette a légutaimat. Nagy anyagi szükségleteim nincsenek, örököltem egy lakást amit már hitel nélkül fel is újítottam. Szerencsére párom sem él nagy lábon.
Én egyébként bírom az öregasszonyokat
Ezt most nem viccből írom. Általában kedvesek hozzám, max kis türelem kell hozzájuk. Általában nincs bajom a népekkel, ha van pár ellenséges azt kiheverem.
4: a válaszodon sokat töprengtem. Nem sikerült ugyan értelmeznem, de nagy filozófus lehetsz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!