Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak engem találnak meg napi...

Csak engem találnak meg napi szinten a kéregetők?

Figyelt kérdés

Budapestre járok dolgozni. Rendszeresen belebotlok kéregetőkbe, de az utóbbi időben mindennap betalálnak és sokszor egy nap többször is.

A Nyugatiban amikor veszem a jegyet az automatából mindig odajön egy és bele lép az aurámba és kezdi a ,,Bocsi tesom” szövegét.

Amitől a legjobban kivagyok az az amikor bejönnek a gyors étterembe és amikor eszek, akkor jönnek oda.

Senki ne értsen félre, ha valakinek segítségre van szüksége, akkor szívesen segítek neki, volt már nem egyszer, hogy felajánlottam, hogy veszek neki kaját, az általában nem jó nekik.

És a legkiakasztóbb az egészben, hogy a nagyrészük ereiben lévő emberek, akik simàn eltudnának menni dolgozni.

#Kèregető
2022. febr. 2. 21:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

Amúgy valahol az az elgondolkoztató, hogy átlag emberben keltik a bűntudatot, hogy "hát ők is emberek".

De miről beszélünk, amikor ők maguk sem emberekként tekintenek ránk, csak pénzforrásként, függetlenül attól, kik vagyunk. ÉS simán zaklatják a kisgyerekes anyukát meg diatal lányokat, idős embereket is.

Volt, hogy odajön az ember, hogy nincs-e 20 Forintom... majd ment tovább, és oda jött újra... Majd harmadjára is 5 percen belül. Azt se nézi kitől kéreget, csak lefut nála a beállított szkript.

2022. febr. 2. 21:44
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Én napi 8 órát dolgozom egy irodában, utána rohanok haza mert másodállásban még dolgozom egy cégnek. Ez átlagban napi 10-12 óra munkát jelent. Sokszor belecsúszik a hétvégébe is.

A nyarat végigtakarítottam plusz pénzért munka után, mert kellett. Szóval pont telibeszarom azokat a 20-50 éves embereket akik képtelenek elmenni dolgozni és inkább kéregetnek.

2022. febr. 2. 21:49
 13/17 A kérdező kommentje:

11-es:

Voltam kb 13 éves, amikor oda jött, hozzám egy kéregető, elmondta, hogy van gyereke stb.. naívan adtam neki aszem egy százast és látta, hogy van nálam egy 500-zas. Simàn megkérdezte, hogy nem-e adom neki azt is oda. Mondtam, hogy nem mert kell vásárolnom.

Felnőttként gondolok vissza, hogy milyen undorító emberek vannak, hogy gyerekeket is képesek lehúzni..

2022. febr. 2. 22:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A Nyugatiban van tobb ingyen etelosztos csovesellato: pl Szobi utca!!! Ingyen mosakodhat,ruhat moshat: ingyen kapja a tisztalkozo azert es modoszert. Kap kajat is minden oraban…

Van internetes szamitogep,h keressen munkat.

Az epitoipar viragzik,mindig kell a segedmunkas.

Ne keregessen ezek utan.

2022. febr. 3. 03:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én ugyan ebben a cipőben járok. Igaz én havi 2-3 alkalommal járok pesten de ahogy leszállok a távolsági buszról, tuti hogy fél percen belül megjelenik egy, utána meg jön a többi. Kivagyok tőlük én is.
2022. febr. 3. 18:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Már nem élek Pesten,de mindig vittem magammal egy üres pénztárcát,és ha kértek pènzt,mindig mondtam,hogy megnézem,hogy van e valami a tárcámban,hogy ők is lássák.Volt persze olyan pofátlan is,aki mondta,higy vegyek fel a bankból,de mindig azt mondtam,hogy sietek,majd eseteleg visszafelé.
2022. febr. 5. 21:26
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

16

Mert mi közük van nekik a pénztárcánkhoz? Az ilyeneknek pofon kéne, nem magyarázat.

2022. febr. 5. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!