Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért olyan nagy siker a...

Miért olyan nagy siker a nőknek felcsináltatni magukat?

Figyelt kérdés
Ezt nőként kérdezem. Én mindig arra vágytam, hogy a gyerek házasság után legyen, meg amúgy is szeretném a párommal kiélvezni még előtte gyerek nélkül egymást. Aztán az ismerőseim körében azt látom, hogy egyre többen teherbe esnek fél éven belül, aztán a pasi hamar el is jegyzi, majd el is veszi a nőt, tehát elég hamar célba érnek.
2022. febr. 2. 17:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
37%

Legyen az, amit gondoltok.

Én tudom és a férjem is, hogy nem arra ment ki az egész, hogy felcsináltassam magam, majd feleség legyek.

Vitázzatok magatokkal.

Én a személyes tapasztalatomat osztottam meg, ti pedig azt gondoltok bele, amit akartok.

Én csak válaszoltam egy kérdésre, ami érintett.

Ti pedig azt gondoltok bele, amit csak a képzeletetek elbír, másotok úgy sincs.

2022. febr. 2. 22:34
 22/29 anonim ***** válasza:
70%

Én a személyes tapasztalatomat osztottam meg, ti pedig azt gondoltok bele, amit akartok.

Mikor?

Ez pl vélemény,hozzászólás a kérdés témájához,vagy tapasztalat?

Ha befuccsol a kapcsolatuk akkor örülhetsz, hiszen erre vágysz, amíg nem történik ez, hanem jól vannak,addig szerintem ez csak egy irigység a részedről, hogy neked nem adatott meg ez, máskülönben leszarnád és nem tennél fel itt kérdést erről

2022. febr. 2. 22:37
 23/29 anonim ***** válasza:
87%

Ti pedig azt gondoltok bele, amit csak a képzeletetek elbír, másotok úgy sincs.

Hogy érted,hogy másunk úgy sincs?

Ja,neked van gyereked is,tehát százszor színesebb az életed.

Tényleg.

Nekünk nincs gyerekünk,és a tulajdonunk 100%-át a képzeleteink képzik,amit erről a témáról gondolunk,tehát még úgysincs semmink.

El is felejtettem XD

2022. febr. 2. 22:40
 24/29 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy ez minden álmuk (egy társ és gyerekek),valamint képesek arra, hogy félév alatt olyan mély szintű és erős kötődést alakítsanak ki, hogy már be is vállalják az utódot (nekem komplikáltabb az elmém, minimum 1 évnek el kell telni közös együttéléssel, hogy egyáltalán megfogalmazódjon bennem a gondolat - csak a további együttélésé, gyerek még ennél is később). Aztán, valószínűleg ezek az emberek (többségük) egészséges, nem küzdenek depresszióval, könnyen kialakítanak kapcsolatokat (ellentétben mondjuk velem, aki sok autisztikus vonással bír).
2022. febr. 2. 22:53
 25/29 anonim ***** válasza:
75%

Kétlem,hogy az az 1 év ilyen stabil álláspont lenne.

Egyébként abban igazad van,hogy ennél nem mernek többet,ettől különbözőt álmodni manapság.

2022. febr. 3. 00:11
 26/29 anonim ***** válasza:
60%
lehet támogatás miatt, sajna sokan csak amaitt teszik.
2022. febr. 3. 05:04
 27/29 anonim ***** válasza:
31%

10- es

Undorító vagy!!!!

Hogy mondhatsz egy gyerekről azt, hogy undorító?

Ez a kérdés csak a családellenes NŐKNEK kedvez, mert ha valaki leír valamit, ami a kérdést a saját szemszögéből meg is válaszolja, akkor undorító módon reagáltok rá.

Ha a te gyerekedre is ezt mondják, akkor kérlek írd meg, hogy esett ez neked.

De itt amilyen rosszindulatú emberek írogatnak, semmi tudás nélkül, mert még annyi vér sincs a …- ban, hogy megkérdezzék azt a személyt, aki esetleg fél év után is mert a párjának szülni, addig nincs joguk a hátuk mögött ilyeneket írogatni.

Gondolom azért naponta töltöttök fel magatokról csöcsös,photoshoppolt képeket magatokról,vagy a Tiktokon idióta táncolós videókat közre tenni, mert több az ilyen nő, mint a gyerekét mutogató ANYA!

De kétlem, hogy ilyen gondolkodással egy pasi is bevállalja veletek a családot.

Ha mégis, akkor hamar rá fog jönni, hogy bakker, rossz helyre adtam a spermám és ebből lesz a válás.

2022. febr. 3. 13:39
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

10- es

Undorító vagy!!!!

Hogy mondhatsz egy gyerekről azt, hogy undorító?

Te nem tartod undorítónak,hogy most születik meg egy gyerek,még tiszta vér,még a törölközőbe se rakták bele,egy szál gatya nincs rajta,meg stb,de már 200-an likeolták a képét facebookon,és 150-en írták hogy gratulálok?

2022. febr. 3. 14:45
 29/29 anonim ***** válasza:
50%
16-17 mi köze itt a tanultságnak..Nem is értem!
2022. febr. 4. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!