Miért olyan nagy siker a nőknek felcsináltatni magukat?
Legyen az, amit gondoltok.
Én tudom és a férjem is, hogy nem arra ment ki az egész, hogy felcsináltassam magam, majd feleség legyek.
Vitázzatok magatokkal.
Én a személyes tapasztalatomat osztottam meg, ti pedig azt gondoltok bele, amit akartok.
Én csak válaszoltam egy kérdésre, ami érintett.
Ti pedig azt gondoltok bele, amit csak a képzeletetek elbír, másotok úgy sincs.
Én a személyes tapasztalatomat osztottam meg, ti pedig azt gondoltok bele, amit akartok.
Mikor?
Ez pl vélemény,hozzászólás a kérdés témájához,vagy tapasztalat?
Ha befuccsol a kapcsolatuk akkor örülhetsz, hiszen erre vágysz, amíg nem történik ez, hanem jól vannak,addig szerintem ez csak egy irigység a részedről, hogy neked nem adatott meg ez, máskülönben leszarnád és nem tennél fel itt kérdést erről
Ti pedig azt gondoltok bele, amit csak a képzeletetek elbír, másotok úgy sincs.
Hogy érted,hogy másunk úgy sincs?
Ja,neked van gyereked is,tehát százszor színesebb az életed.
Tényleg.
Nekünk nincs gyerekünk,és a tulajdonunk 100%-át a képzeleteink képzik,amit erről a témáról gondolunk,tehát még úgysincs semmink.
El is felejtettem XD
Kétlem,hogy az az 1 év ilyen stabil álláspont lenne.
Egyébként abban igazad van,hogy ennél nem mernek többet,ettől különbözőt álmodni manapság.
10- es
Undorító vagy!!!!
Hogy mondhatsz egy gyerekről azt, hogy undorító?
Ez a kérdés csak a családellenes NŐKNEK kedvez, mert ha valaki leír valamit, ami a kérdést a saját szemszögéből meg is válaszolja, akkor undorító módon reagáltok rá.
Ha a te gyerekedre is ezt mondják, akkor kérlek írd meg, hogy esett ez neked.
De itt amilyen rosszindulatú emberek írogatnak, semmi tudás nélkül, mert még annyi vér sincs a …- ban, hogy megkérdezzék azt a személyt, aki esetleg fél év után is mert a párjának szülni, addig nincs joguk a hátuk mögött ilyeneket írogatni.
Gondolom azért naponta töltöttök fel magatokról csöcsös,photoshoppolt képeket magatokról,vagy a Tiktokon idióta táncolós videókat közre tenni, mert több az ilyen nő, mint a gyerekét mutogató ANYA!
De kétlem, hogy ilyen gondolkodással egy pasi is bevállalja veletek a családot.
Ha mégis, akkor hamar rá fog jönni, hogy bakker, rossz helyre adtam a spermám és ebből lesz a válás.
10- es
Undorító vagy!!!!
Hogy mondhatsz egy gyerekről azt, hogy undorító?
Te nem tartod undorítónak,hogy most születik meg egy gyerek,még tiszta vér,még a törölközőbe se rakták bele,egy szál gatya nincs rajta,meg stb,de már 200-an likeolták a képét facebookon,és 150-en írták hogy gratulálok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!