Miért olyan nagy siker a nőknek felcsináltatni magukat?
6.-os vagyok!
8-as! Velem együtt készülj arra,hogy itt most pillanatokon belül szét fognak minket oltani...
Nem tudom, hogy náluk ez miért van
De leírom a mi sztorinkat, aminek semmi köze az előző válaszokhoz
3,5 éve ismertem meg a férjem
Én 31 ő 36 volt
Egyszerűen azt vettük észre, hogy jól működünk együtt
Beszéltünk a családtervezésről, de azért próbáltunk óvatosak lenni
Nem szedtem fogamzásgátlót és ezt ő is tudta, eszem ágába se jutott azért teherbe esni, hogy egy pasit megfogjak
Sőt, nálunk inkább ő hajlott rá jobban a gyerek dologra, de mind a ketten úgy voltunk vele, ha jönni akar, akkor jöjjön
Így is történt
6 hónap után teherbe estem, rá 4 hónapra összeházasodtunk
Idén leszünk 3 éves házasok, a fiúnk 2 éves
Nem mondom azt, hogy minden tökéletes mivel külföldön élünk semmi segítséggel, de akkor se bántam meg, hogy neki szültem gyereket
Te miből gondolod, hogy több évig tartó közös lét után boldogabb családod lesz, mint annak, aki 6 hónap után ezt bevállalja?
Ne haragudj, de sok olyan ismerősöm van, aki így gondolkodott, majd szakítottak (3-9-10 èv után),és pont a következő kapcsolatában érezte azt, hogy fél év után bevállalom vele a gyereket.
12- es vagyok
Van Facebookom és a páromnak is, de nekem 1 képem van fent a fiamról, amit 6 hónapja posztoltam, a pàromnak pedig egy darab sem. Mi nem vagyunk azok a tipikus Facebookon mutogatunk mindent tipusu emberek
Egyikőnk se tanulatlan
A párom mérnök egy neves cégnél
És én se 8 általánossal vagy érettségivel rendelkezem, de mi mégis bevállaltuk és boldogok vagyunk
Ha befuccsol a kapcsolatuk akkor örülhetsz, hiszen erre vágysz, amíg nem történik ez, hanem jól vannak,addig szerintem ez csak egy irigység a részedről, hogy neked nem adatott meg ez, máskülönben leszarnád és nem tennél fel itt kérdést erről
És én se 8 általánossal vagy érettségivel rendelkezem, de mi mégis bevállaltuk és boldogok vagyunk
Pontot rakhatsz a mondat végére néha,az alapok alapjaihoz tartozik.
Érettségi,meg a 8 általános,ugye?
Ha befuccsol a kapcsolatuk akkor örülhetsz, hiszen erre vágysz, amíg nem történik ez, hanem jól vannak,addig szerintem ez csak egy irigység a részedről, hogy neked nem adatott meg ez, máskülönben leszarnád és nem tennél fel itt kérdést erről
Senki nem vágyik erre,irigyek meg aztán végképp nem vagyunk.
Mire lennénk irigyek? Nagyon nehéz meló,és érdem lehetett.
Nem adatott meg,de simán megadathat,gondolom te voltál az első nő,aki valaha teherbe esett,és pár csimballomszöggel rögzítve van a kályhacsövedre egy érem,meg egy oklevél.
Máskülönben csak érdekli a dolog,hogy miért van ez a társadalomban,egy szóval sem említette,és gondolom nem is az a helyzet,hogy neki nem lehet egészségügyi okok miatt.
Vagy talán azt,hogy ő akart,de nem jutott neki egy Nobel-díj,mert képes volt magára engedni egy kanos férfit,aki ügyvezető igazgató a világ top hatodik cégénél.
Ha téged egy pont, vagy egy vessző ennyire felháborít, akkor nem sok boldogságod lehet az életben. ( pont)
Én soha nem néztem semmibe az olyan embereket, akik ebben keresik a hibát a másikban.( pont)
Ami a legfontosabb senkinek nincs joga a másik életében turkálni, vagy azt felülírni.(pont)
Te csak foglalkozz a pontokkal és vesszőkkel, mert más elfoglaltságod nincs, csak más hibáit keresni, vagy életében turkálni.(pont)
Ha hiszed, ha nem én voltam a jobban kereső, amikor teherbe estem.(pont)
Nem háborít fel,csak érdekesnek találom,hogy te vagy az MTA megalapítója,de ennyire sem vagy képes.
Nem kértük,hogy oszd meg a sztorid,nem kötelező.
Amiket írtál helyenként megkérdőjelezhető.
Ennyi.
A kérdésben van egy téma,tehát csak itt "foglalkozok" ezzel.
Neked pedig jogod van ahhoz,hogy megsértődj,lepontozz,bármihez.
Igazából ez nem sokat változtat a sok marhaságon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!