11/18 anonim válasza:
Hát pedig komoly baj van a fejbe,ha egyetértesz azzal,hogy lófx is lehet a lábad között,és tehénnek is képzelheted magad,és az is vagy.
Nincs olyan kutatás,ami bebizonyította volna,hogy ez genetika/normális.
12/18 anonim válasza:
Még szerencse, hogy ez csak neked fordul meg a fejedben.
13/18 anonim válasza:
Nekem erre az a válaszom,hogy ez nem természetes,de akiknek az,azoknak másként fordul meg a fejükben,még pedig úgy,hogy az.
Nagy különbség.
A csapból is ez folyik,de remélem a következő békemeneten úgy fogadnak majd,mint a törököknél hideg vízzel,és könnygázzal...
Örülök neki,hogy a miniszterelnök legalább egy dolgot jól csinál.
14/18 anonim válasza:
Ezt most kinek mondod 14as?:D
16/18 anonim válasza:
ok, magasröptű a beszélgetés:D
17/18 anonim válasza:
Mi az, hogy "LMBTQ vagy?"? Az LMBTQ különböző szexuális irányultságok rövidítéséből alkotott betűszó. Mi az, hogy én az vagyok-e?
18/18 anonim válasza:
Te vagy a 14as,kedves 14as.
Vagy ez is egy ideológia arról,hogy ha másképp beszélsz,akkor te fele-fele vagy,egyszerre ősmagyar,és újmagyar? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!