Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nem kedvel a...

Szerintetek nem kedvel a fodrászom?

Figyelt kérdés

4 évig jártam hozzá, mindig nagyon jókat beszélgettünk. Nem csak én beszéltem, ö hozott fel témákat. Pár hete egyszercsak eltünk a fodrászatból. Kollégái mondták, hogy saját üzletet nyitott. Nekem nincsenek közösségi oldalaim, a telefonszáma amit ismertem, meg kiderült, hogy céges volt, így nem tudtam elérni. Találkoztam más klienseivel is, többen is mondták, hogy felhívta öket, hogy saját szalont nyitott és járjanak oda. Sokan mondták ezt, mindenki akit ott szoktam látni. Engem abszolút nem keresett. A volt fönöke még ki is volt akadva, hogy kimentette a céges telefonból a számokat és csábítja az ügyfeleket. Még a kolleganöje klienseit is hivogatta. Engem nem keresett. Az utcán is találkoztunk amikor én még semmit se tudtam, de már saját helye volt, ott se mondott erröl semmit.

Szerintetek nem is kedvel engem? Azt hittem ilyen havercsajok vagyunk, de már nem hiszem. Azt gondolom, hogy utál engem és még a pénzem se kell neki inkább, csak ne lásson.

Szerintetek mi lenne ha odaállítanék az új helyre? Tisztázni szeretném ezt. Vagy hülyét csinálnék magamból?

2022. febr. 1. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Tudja egyáltalán a számodat?

Egyébként komoly önbizalomhiányra vall szerintem, hogy neked egyből ez jutott eszedbe...

2022. febr. 1. 09:51
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom milyen sűrűséggel jártál hozzá, de aki hetente- 2hetente járt, az nagyobb prioritást élvez ilyenkor, mint aki félévente beesik igazíttatni. Én ezen nem akadnék fenn. Viszont más klienseit is elcsábítani elég nagy ganéság.
2022. febr. 1. 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"Azt hittem ilyen havercsajok vagyunk, de már nem hiszem. Azt gondolom, hogy utál engem és még a pénzem se kell neki inkább, csak ne lásson."

- azt nem gondolom, hogy utál, valószínűleg, mint szolgáltató mindenkivel kedves, az lehet esetleg, hogy ebbe többet láttál bele. Vagy az is, hogy egyszerűen kifelejtett (akár a közösségi oldalak hiánya miatt, onnan is szemezgethetett).

Ha odaállítanál az új helyre, kedvesen levágná a hajad, ahogy eddig. Drámázni, "tisztázni" semmit sem kell, felesleges. Ha a fodrászaton kívül nem találkoztatok, akkor ez csak egy szolgáltatás.

2022. febr. 1. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ijeszto es kinos lenne szamonkerni. Ha valaki nem szolt, barmi is legyen az oka, nem fogja kimondani.

Esetleg veletlen, es nemcsak teged felejtett ki.

2022. febr. 1. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Van, akivel nem kedves a fodrász?
2022. febr. 1. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
vélhetően nem tudta a számodat, vagy elfelejtett szólni, például mert ritkán jársz hozzá, és nem voltál úgy a fejében. Vannak, akik egy-kétnaponta mennek fodrászhoz. Én azon döbbennék meg, ha tudná a számomat a fodrász, és felhívna. Velem is előfordult ilyen, hogy máshol kezdett dolgozni, de fel se merült bennem, hogy erről külön tájékoztatnia kéne, kb. kéthavonta mentem félórára. Mikor felhívtam időpontot kérni, mondta, hogy már máshova kell menni. Szerintem se gondold túl a dolgot.
2022. febr. 2. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!