Miért nehéz érdekelni másokat? Hogy beszélhetnék érdekes dolgokról, amikor az életem totál egyhangú, unalmas?
Figyelt kérdés
Amit mondok, írok, az a másikat 99%ban egyáltalán nem érdekli. Pl. ha magamról beszélek meg arról, hogy mit csinálok ma. Unalmas élet mellett milyen dolgokról beszélhetnék?2022. jan. 29. 16:42
1/3 anonim válasza:
Közös dolgokról,olyan dolgokról amik mindkettőnk életét befolyásolják...
Politika,fizetések,munka,pletyka,kapcsolatok,mi helyes mi nem,filozofálás,aztán mindenki megissza az utolsó korty kávét,és elköszön.
2/3 anonim válasza:
Az én életemnél unalmasabb nem kell, mert egy napi rutinok sorozatából álló átlagos élet.
Egyébként sem szeretek a magánügyeimről témázni, mégis lógnak rajtam az emberek, mert órákat tudok beszélgetni úgy, hogy magamról nem mondok semmit, mégis érdekes számukra.
Valójában igazából senkit nem a másik élete érdekel, hanem a magáét tartja fontosnak. Így sokat nyersz, ha te beszéltetsz másokat!
Amellett nem árt, ha van egy kis műveltséged, hozzá tudsz szólni a napi eseményekhez és máris fel tudsz vetni egy-egy témát.
3/3 anonim válasza:
Pacsi, ilyen vagyok én is. Nincsenek barátaim, nem érdekelnek mások, nekem sincsen érdekes életem. Kissé ez olyan, mintha az empátia ment volna ki belőlünk, és ezen kellene először dolgoznunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!