A céltalan kérdések miért zavarnak másokat tőlem messengeren?
Én is utálom a small talkot. Fárasztanak és értelmetlenek. Az időmet nem szeretem erre pazarolni. Ha már minden áron beszélgetni akarsz dobj be egy témát.
A "szia mizu" szintű beszélgetésekre csak a közeli barátaimnak szoktam válaszolni, mert őket tényleg érdekli (esetleg még tudják is miről van szó). Idegen max annyit ír rá, hogy "az jó".
Én nem szeretem, mert általában a nap egyik részében dolgozok és nem érek rá ilyenekre, a nap másik részében utazok, ügyintézek, házimunkát végzek és nem érek rá ilyenekre, a nap harmadik részében meg igazából ráérnék, de akkor meg inkább végre valahára leülnék a fenekemre a párommal beszélgetni, megnézni egy filmet, vagy játszani valamit. Sorry, de ha van egy kis szabadidőm, azt inkább a hozzám igazán közel állókra szeretem fordítani. A maradék részben meg alszok. :D
Épp ezért én be is állítottam, nem látják az ismerőseim ha online vagyok, előtte sajnos sokan találtak be ilyen beszélgetésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!