Miért nem látom messengeren?
Figyelt kérdés
Ismerősök voltunk,nagyon csúnyán ősze vesztünk egy ismerősömmel és törölt. Azóta nem látom egyáltalán (van más akivel nem is voltunk és ha kell ha nem ő az első).
Nem tiltott fb-on ezért sem értem.
Vak kíváncsi vagyok. A normális, segítőkész válaszokat előre is köszönöm!
2021. dec. 18. 16:59
1/11 anonim válasza:
valószínű, hogy ő tiltott téged messengeren.
2/11 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy tegnap egy fél pillanatra meg jelent a többi ember között de el is tűnt. Köszönöm!
2021. dec. 18. 17:14
3/11 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem tiltotta le az egész oldalam?
2021. dec. 18. 17:18
4/11 anonim válasza:
próbáld meg, hogy csinálsz 1 másik fiókot és megkeresed azzal, ha látod akkor ő tiltott a másik fiókodon
5/11 A kérdező kommentje:
De látom az oldalát, szóval ott nem tiltott, csak messenger egyáltalán nem jelenik meg. Van olyan közte aki nem ismerősöm mégis látom.
2021. dec. 18. 17:21
6/11 anonim válasza:
ilyen velem is volt most jut eszembe, kb 3 hónapja, hogy csak facebookon tudtam neki írni, mert nem találtam messengeren. Úgy oldódott meg, hogy facebookon ráírtam akkor messengeren, ott volt a chatjeim között.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2021. dec. 18. 17:32
8/11 anonim válasza:
Ha sikerült akkor nincs mit, de ha nem akkor írj és ki mondok más modszert is.
9/11 A kérdező kommentje:
Szó szó. Ha le lennék tiltva messengeren akkor nem mutatna mikor vt utoljára elérhető?!
2021. dec. 18. 21:20
10/11 anonim válasza:
az csak bugos, nekem is ez van a 10/7 ismerősömnél. Ezt nem nagyon lehet javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!