Szerintetek lehetséges áttranszformálni a személyiséget?
Persze, de akkor felszínes kapcsolataid, sorozatos csalódások várnak rád és folyamatos feszültségben fogsz élni. Kivéve ha pszichopata vagy, mert akkor gond nélkül menni fog.
Még valami: amiket felsorolsz, "depressziós", "motiválatlan", ezek nem a személyiségedet írják le, ez csak egy állapot, amit valami kivált. A depressziót kezelni kell, ha az sikerülne, és meg tudnál fogalmazni bizonyos célokat, akkor közelebb kerülnél a megoldáshoz és a válaszokhoz is. De ennél többet mi itt nem tudunk segíteni, ehhez egy jó pszichológusra van szükséged.
✅ A belsőd vagy a személyiséged megváltoztatására, az egyik legjobb módszer, ha a környezet megváltoztatásával kezded !
✅ Aztán az elhatározódást, a cselekvés követi. És igen ott szokott legtöbbször fenn akadni a projekt.
❌ Hülye : tehát okosodnod kéne (olvasás/tanulás) legjobb módszerek rá. Csak hogy neki kéne állni.
❌ Béna : a tested ügyességét lehet növelni, ha folyamatosan ügyességi dolgokat tanulsz.(pl. Gördeszkázás, ha meg vagy akkor zsonglőrködés, ha ezután is megvagy dekázgatás, korcsolyázás, kosárpattintós mutatványok)
❌ Lustaság : konkrétan ez az egyik fő probléma ami a (többi) változtatás útjában áll.
❌ Motiválatlanság : [...] Sztem az eddigi leírásokból kitalálható
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ Én azt mondom, hogy kezdj kicsiben - szoktasd meg magad / az "én"-ed a személyed a cselekvésre.
pl: 5...10 fekvő minden fürdés előtt.
pl: 5...10 fekvő minden szarás után ! Nem előtt !
pl: 5...10 fekvő minden fogmosás közben! (remélem azért fogat mosol)
✅ A lényeg, hogy mindig tűz ki magadnak kisebb feladatokat - és a feladat elvégzésére koncentrálj.
✅ 10:45-kor felsöprök ( nem azonnal! Hanem mindig az általad előírt idő pontokban)
✅ Óránként iszok vizet ! ( egy Víz ivó applikáció segítségével )
✅ A lényeg, hogy szoktasd magad ahhoz, hogy kitűzöl egy célt, és megvalósítod.
✅ Az óránkénti víz ivás - amúgy is elengedhetetlen !
✅ Pontban 6:45-kor kelek - és nincs szundi !
✅ 17:30-kor megyek fürdeni, NEM pedig akkor mikor vége a NETFLIXES sorozatnak.
Nekem sikerült ! De nem egyről a kettőre megy !
Leginkább akkor fog sikerülni, ha valaki segít benne !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!