Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szólnának az emberek egy...

Mit szólnának az emberek egy szerhez, készülékhez, ami a testmozgás pozitív hatásait éri el sportolás nélkül?

Figyelt kérdés

Keringésre, szívre, tüdőre, idegrendszerre, mindenre.. 150-200 éve még a normál mindennapi élet része volt a testmozgás, ma meg sokmindent gépek csinálnak helyettünk, sok az ülőmunka, de időnk az nincs. Sokan nem is szeretnek sportolni, nem a hobbijuk egész egyszerűen.

Mi lenne a véleményetek egy ilyen találmányról?

2022. jan. 22. 22:22
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Jó igaz, ott hibáztam a szövegértésben. Viszont később se tehetsz a betegségeidről.

Majd meg fogod látni.

Amíg nem kezelteted magad, hogy feldolgozd anyukád halálát és legyen egy kis empátiád, nyugodtabb, megértőbb legyél, addig kérlek, nekem sehol se írj választ.

Ui

Gyerekes viselkedésre vall, hogy látatlanban ítélkezel.

Lassan 2 diplomám lesz, a bruttóm már félmillió felett van, sportolok, holott nem szeretek, de vannak vele céljaim, rozskenyeret eszem, holott a fehér ízlene, vadászom a diétámnak megfelelő kajákat, holott ellennék rizzsel, csirkemellel és tejcsokoládéval, mentális dolgaimmal is rengeteget haladtam, de látatlanban lustának tartasz, mert nem tartozik a hobbijaim közé semmilyen sport és az embereknek segítenék (nem magamnak, az emberek többségének) sportot helyettesítő szerrel, ha tudnék.

2022. jan. 30. 12:05
 42/43 A kérdező kommentje:
Egyébként akinek velem van baja a felvetésem miatt, annak mégis miért és mi?
2022. jan. 30. 16:08
 43/43 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg beteg, hogy egyeseket úgy felhúz a kérdésem, hogy betegséget kívánnak nekem.
2022. jan. 30. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!