Kakilás után ti hány db WC-papírt használtok?
Egyetemi koliban azt mondták hogy lehetőleg csak egy db papírt használjunk, mert rendszeres a dugulás, meg amúgy is drága a vépé.
Komolyan van olyan, akinek elegednő egy db papírral tisztára törölni a fingót? Irreálisan kevésnek tűnik, én 4-5 papírt is elhasznalok alkalmanként. Más is van ezzel így, vagy csak én vagyok ilyen állat? Ti hány papírt használtok?
23
Ezt a alváz mosást például a munkahelyi budin ,ahol csak kézmosó csap van miként lehet megoldani?Mert még eddig nem láttam olyant hogy valaki a csap alá tuszkolja a hátsó felét vagy előtte állva lögyböli azt...
(ha vkinek ez túl sok infó, bocsi :D)
Nálam a széklet keménységétől függ, hogy hány papír kell a tisztasághoz... van, amikor 5+, mert nekem fontos, hogy tényleg teljesen tiszta legyek utána, nem olyan, hogy "hát, egy pici még maradt a papíron, kondenzcsík nem gáz, höhö".
Amúgy nálunk óvodában volt ilyen agyrém, gondolom, azért, mert kevés volt a pénz és a papír, hogyí "pisilés után 1 csíkot lehet használni, kakilás után 2-t"... hát én telibetojtam (nem szó szerint :D) ezt 4-5 évesen is, mert annyi nem elég a tisztasághoz... de hogy ez így el lett mondva nekünk, gyerekeknek, és volt olyan gyerek, aki miután kijöttem a wc-ről szólt, hogy ő megmond az óvónéninek, mert hallotta, hogy csorgott a pisi és én 3x téptem :D. Kíváncsi vagyok, hány gyereknek van jelenleg tartós húgyúti / "nemi" betegsége azok közül, akik hozzánk jártak akkoriban...
Igyekszek nem a munkahelyen szarni, hanem otthon. Ha mégis munkahelyen kell, akkor szarban vagyok. De azt szoktam csinálni, hogy papírzsebkendőt beáztatom vízbe és folyékony szappant is rányomok és azzal törlöm.
De nekem sokszor 4 nedves-szappanos zsebkendő elhasználása után is szaros marad. Más meg 2 kockával kitörli.. Mit csinálok rosszul?
28
Azt hallottam valahol,hogyha rendesen működik az emésztés,akkor a széklet "felveszi a belek alakját" és befedi egy nyákréteg s könnyedén, simán kicsusszan.Szinte nem is hagy nyomot.Nem vagy alig kell törölni.Lehet benne valami mert amióta kicsit jobban odafigyelek arra,hogy minden nap nagyobb mennyiségű zöldséget,gyümölcsöt egyek azóta egyre többször valami ilyesmi a végtermék.Ezelőtt meg sokszor egy fél tekercs vagy több papír is elfogyott mire kitöröltem.Néha még most is.De egyre ritkábban.
Lehet.
Az én székletem nagyon ragacsos, kenőcsös állagú. Kb mint a Nutella, csak sűrűbb. Meg nagyon szétkenődik, sokszor a kezem is szaros lesz, ahogy törlöm.
Meg több részletben jön ki. Kijön, 1 percig törlöm, aztán meg jön a következő adag.
Elő szokott fordulni, hogy már tisztára töröltem és érzem, hogy megint jönne ki valami és kezdhetem előről az egész műveletet. 30 percet el szoktam tölteni a wc-n. És gyakran napi 2 is van. Elég sok időt elvesz az életemből a szarás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!