Kakilás után ti hány db WC-papírt használtok?
Egyetemi koliban azt mondták hogy lehetőleg csak egy db papírt használjunk, mert rendszeres a dugulás, meg amúgy is drága a vépé.
Komolyan van olyan, akinek elegednő egy db papírral tisztára törölni a fingót? Irreálisan kevésnek tűnik, én 4-5 papírt is elhasznalok alkalmanként. Más is van ezzel így, vagy csak én vagyok ilyen állat? Ti hány papírt használtok?
1 lap és 2 tekercs között állagtól függően.
Mióta nedves WC papírt is használok, azóta gyorsabb a művelet. Sajnos az ilyemi nem bomlik le és jó kis dugulást tud okozni, nem is helyben hanem a szennyvíz rendszerben magában.
"már magam is unom"
Kedvencem az amikor már annyira unom, hogy inkább elő veszem a telefont és pihenésként netezek még egy kicsit. Az sem zavar, hogy a lábam már úgy el zsibbadt, hogy nem is érzem :D
Magas biztonsági tényezővel dolgozom. Amikor a surlódási együttható alapján már úgy érzem, hogy nincs ott fekmáliamaradvány, a biztonság kedvéért még megyek ott egy vagy két kört.
Nem értem miről beszélsz, anyukám mindig leszedi a vonalkódot a gatyáról, közvetlen miután megvette.
Ismerős érzés. :D Nekem egyszer úgy elzsibbadt, hogy nem bírtam felkelni, el is estem. Jó hogy nem basztam bele a fejem a WC kagylóba. LOL
"Édes bor a Malaga,
Sz.ros lett a valaga!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!