Mi a cél az emberiséggel szemben az oltással?
Teljesen egyértelmű, hogy valami célja van, de mi lehet? Mert hótziher hogy nem a nátha miatt van a felhajtás vele évek óta meg az elmebeteg intézkedések.
Pénz? De miétt pont ilyen baromságból akarnak pénzt?
"Megjöttek az oltásellenes birkák a szokásos demagóg dumával"
Annyira kíváncsi leszek, mennyire fognak kussolva kushadni majd pár év múlva, amikor kiderül, hogy az oltottak 99,99%-a továbbra is él és virul :D
Alapvetően nem vagyok az oltás ellen, amíg nem akarják kötelezővé tenni. Én nem adattam be egyet sem és nem is fogok. De, akit ez nyugtat meg, az oltakozzon.
Én az immunrendszeremben bíztam, novemberem el is kaptam a covidot. Nem kellemes, de túléltem különösebb gond nélkül, pedig magasvérnyomásos vagyok és már nem is olyan hü de fiatal.
Igen, van, aki rosszabbul jár, ez nagyon sajnálatos, de ezt más betegségekröl is el lehet mondani. És az oltás még mindig nem igazolja, amit állítanak róla, hogy az oltottak egyértelmüen gyengébb tünetekkel megúsznák. Tehát ott vagyunk, ahol a part szakad. Akkor meg minek szurassam. Magam és izguljak még plusz amiatt is, hogy nehogy az oltás okozzon vérrögöt vagy akármit...
Vannak és lesznek, akik ezt nem képesek felfogni, vakon bíznak a hatalomban, "tudományban", hogy az csak jót akar.
Így valószinűleg, az ostobákat fogják elsőként kipusztitani.
"Billgetsi már belengette a következõ pusztító járványt, ami csak azoknak lesz pusztító, akik most szépen legyengítik az immunrendszerüket ezekkel a csodavakcinákkal. Mert az emberiség létszámát félmilliárdban határozták meg a Georgia guidestone-on."
Ha fel is tételezzük hogy ez valami titkos összeesküvés, akkor rossz hírem van, ugyanis az egyetlen logikus lépés az új vírustól, hogy direkt az oltatlanokra halálos. Elvégre ők azok akik "nem engedelmeskednek", vagyis akiket a "gonosz háttérhatalom" semmiképp sem hagyna életben.
Az a félmilliárd nyilvánvalóan olyanokból lesz összeválogatva akik behódoltak a hatalomnak.
Vagy azokból,akik bivaly erősek és túlélik a huszadik vakcinát is XD
Azokkal már mindent is meglehet csinálni. Birják majd a strapát.
Persze lehet az is, az egész csak jo üzlet.
De az sem tul jó opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!