Mi a cél az emberiséggel szemben az oltással?
Teljesen egyértelmű, hogy valami célja van, de mi lehet? Mert hótziher hogy nem a nátha miatt van a felhajtás vele évek óta meg az elmebeteg intézkedések.
Pénz? De miétt pont ilyen baromságból akarnak pénzt?
Szerinted miért?
Mikor a fidesz tönkretesz mindent,miközben pár félig elhervadt virággal díszíti az országot,hogy még a hlye is lássa hogy "minden rendben van",kelti a látszatot...
Addig is tudja,hogy még mindig jobb,mint a Gyurcsi.
A magyar ember igénye a jobb a xrnál egy fokkal.
Nem mer jobbat kérni,mert miért is akarna ő jobbat?
És hát azt is,hogy ha akciós a csirkefarhát(akár 1%-al is) az összes nagymamesz a rozsdás virágos bicajjal még Franciaországig is kimenne...
Magyarul mondva hogy mindig lesznek olyanok,akiket elvakíthat azzal,hogy ő jobb mint a másik.
Illetve egy rész lesz valóban olyan,aki elhiszi amit mond,ha sokat ismétli.
Ennyi...
Szerinted miért?
Gondolod hogy érdekli,hogy miből van pénz?
Tudod te hány számbeli adatról hazudott már,ami nyilvánvaló volt?
Hát a rendet fent tartja az fix.
Volt pár helyen szavazás,hogy ki legyen a polgi...
Aztán mikor az adott helyecskének a lakosságának a 99%-a nem arra szavazott,aki lett,akkor a biztonsági őrök mentek a budira bugyogót cserélni,meg citromos akciós törlőkendővel sgglyukat törölni.
Kb.
De ma már más világ van.
Vak az összes.
A magyar lakosság 5%-a normális,és most jóindulat beszélt belőlem.
Lehet pontozgatni,privátokkal dobálni,lexrom.
Max nem nézem meg,tiltom,azt csá.
A pénz beszél.
Mellesleg mi az,hogy 2021-től az ember megválaszthatja,hogy melyik gyógyszerből kér?
Kérsz kínait,pfizert,vagy melyiket kéred?
Mintha ruhaboltba lennénk...
Persze az egészség fontos.
Egyáltalán mi a qvra anyjukért vesznek mindenfélét?
Kína miért vesz pfizert?
Amerika miért vesz kínait?
Kicsit fura...
Legalábbis aszerint,akinek még ebben az "országban" van agya.
Kevesen vagyunk,de volt időnk hozzászokni.....
Nekem az a véleményem ezzel a témával kapcsolatban, hogy sikerült a gyógyszergyártó cégeknek elkészíteniük egy olyan vakcinát, amely nem a kívánt hatásfokot eredményezte a vírus ellen. Aztán persze ez hatalmas összegbe került, mondani sem kell, amit muszáj valamilyen formában megtéríteni. Ezt pedig csak így tudják elérni, hogy eladják a cégek ezeket a készítményeket államoknak, az államok pedig eladják a népnek. A pénz pedig folyamatosan mozog. A nép kezéből az államnak, az állam kezéből pedig a gyógyszeripari cégeknek, illetve a dollármilliárdos befektetőknek.
Aztán rájöttek a nagyokosok, hogy ennek a népnek el lehet adni ezeket az alacsony hatásfokkal rendelkező vakcinákat is. Maximum ahol gyengül a kereslet ott hoznak különböző megszorító intézkedéseket annak érdekében, hogy felvegyék az emberek a vakcinákat és a vagyonosodási folyamat folytatódjon.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy itt mindenki patásördög és mindenki rosszat akar mindenkinek. A vakcina fejlesztésben azért népegészségügyi érdek is állt, csak ahelyett, hogy azt mondták volna, hogy álljunk le az oltásokkal és fejlesszünk ki egy nagyobb hatásfokkal rendelkező vakcinát, ahelyett inkább szorgalmazzák a harmadik és már negyedik oltás felvételét is, hogy kompenzálni próbálják az alacsony hatásfokot és ne rohadjon rájuk a sok megvásárolt vakcina mert az gazdasági szempontból senkinek nem jó. Sőt már a gyermekek oltását is szorgalmazzák, tehát tulajdonképpen belekezdtek egy olyan egészségügyi akcióba egy olyan korcsoportnál, ahol és amivel kapcsolatban nagyon kevés hiteles kutatás létezik. Természetesen mi más dominálna ha nem a pénz?
De ez csak egy vélemény, ha valakinek más akkor elfogadom.
az a cégenkénti évi 70 milliárd euró bevétel, újra és újra és újra.
#2 igen ez egy nátha. 3x voltam covidos az elmúlt 2 évben. Egy influenzától sz@arabbul voltam mint ettől.
"Egy influenzától sz@arabbul voltam mint ettől."
Csakhogy sokkal többeknél van ez pont fordítva.
5-ös, ez neked a magyarázat? Én tegnap jobban fáztam, mint ma, a te logikád szerint én egy macska vagyok?
Körülbelül ilyen szinten van a logikád
Népirtás
Sajnos minden megvan írva a Bibliában mi fog történni.
Népirtás. Ha egyszeri oltástól kipusztulna a fél világ és jól kimutatható méreg lenne benne, az túl feltűnő lenne.
Így lépcsőzrtesen, több oltással, apránként építik le teljesen a szervezeted, immunrendszered, lehet húzni ez alatt a vírus cirkuszt, míg van hülye birka, aki önként szalad a vágóhídra a méregért.
Csak egy nyomós érv: miért nem vállal érte senki felelősséget??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!