25 eves lany csinalhatja ezt a ferfiakkal?
Szerintem kockázatos egészségügyileg. De morálisan nincs vele baj szerintem, bár én hetero lány vagyok, csak tippelni tudok.
Mindig vannak férfinak akik emiatt húzzák a szájukat dehát nem felelhetsz meg mindenkinek.
Csinálhatod persze. Te életed. Éld úgy ahogy szeretnéd. A véleményem, hogy emberileg nem vagy a toppon, de ez kit érdekel ugye. ^^
Sokakban nagyobb az állati ösztön mint az emberi.
Egy napon meg akaraz majd állapodni.
Lehet 10 év múlva, lehet 20,dd egyszer mindenki meg akar állapodni.
Jó lenne, ha nem ez az egy dolog tartaná távol az igazit.
Na a másik meg az eü kockázat, de azt már írta más.
Mennyire álszentek sokan... Akkor mi van ha sok férfival volt? Megnézném pár pasi mit szólna hozzá, ha mondjuk szex előtt menne a kérdés, na hány csajod volt, aztán menne a válasz, hogy belém ugyan nem teszed, mert már túl sokban járt.
Ráadásul amíg nem kér érte pénzt addig nem is lehet örömlánynak tartani, ez sima társadalmi hiba csak ha egy nő élvezi az életet a szex terén is az milyen dolog már, ha fordítva egy férfinek van minél több szexpartnere akkor az jajj micsoda király dolog.
Meg fogsz lepődni:
Én tettem már fel a kérdést, hogy hány csajod volt, és volt már olyan férfi, akit azért utasítottam el, mert sokalltam a választ.
31n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!