Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez a bámulás természetes...

Ez a bámulás természetes dolog amit csinálnak egyesek vagy furcsa lehetek?

Figyelt kérdés
Mondjuk elmegyek pl. egy intézmény épülete előtt aminek a bejáratánál ott áll valaki és végig néz ahogy elmegyek ott. Ez normális, természetes hogy néznek ilyenkor, vagy lehet bennem valami furcsa? Jól ki szoktam magamban akadni ezen
2022. jan. 20. 12:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
En azt utalom mikor a buszon bamulnak. Nemaz h ramneznek v ilyesmi hanem mikor mar 3.jara nezek oda es bamul. Faszer nem az ablakon nezelodik kifele. Van ismerosom aki ezert mar tamad
2022. jan. 20. 14:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezt szokták, én is ezt tapasztalom. Oka? Mert érdeklődik a másik ember a másik felől (fizikálisan), mégha ismeretlen is. Vagy ha épp beszélgetnek valamiről, akkor nem akarják, hogy hallja a másik, amit beszélnek.
2022. jan. 20. 18:18
 13/13 anonim ***** válasza:
54%

Aha. Vannak ilyenek, akik olyan bután bámulnak a másik képébe, hosszan. De nem hinném, hogy,felfogják a látottakat.

Engem nem csak az emberek bámulnak meg. Ma este, hazajövet egy macska ment át a parkolón. Rám nézett, én meg rá. Pár másodpercre megálltunk és néztük egymást, aztán mentünk tovább. Valahogy sokkal értelmesebben nézett rám, mint az emberek.

2022. jan. 20. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!