Ez a bámulás természetes dolog amit csinálnak egyesek vagy furcsa lehetek?
Figyelt kérdés
Mondjuk elmegyek pl. egy intézmény épülete előtt aminek a bejáratánál ott áll valaki és végig néz ahogy elmegyek ott. Ez normális, természetes hogy néznek ilyenkor, vagy lehet bennem valami furcsa? Jól ki szoktam magamban akadni ezen2022. jan. 20. 12:58
11/13 anonim válasza:
En azt utalom mikor a buszon bamulnak. Nemaz h ramneznek v ilyesmi hanem mikor mar 3.jara nezek oda es bamul. Faszer nem az ablakon nezelodik kifele. Van ismerosom aki ezert mar tamad
12/13 anonim válasza:
Ezt szokták, én is ezt tapasztalom. Oka? Mert érdeklődik a másik ember a másik felől (fizikálisan), mégha ismeretlen is. Vagy ha épp beszélgetnek valamiről, akkor nem akarják, hogy hallja a másik, amit beszélnek.
13/13 anonim válasza:
Aha. Vannak ilyenek, akik olyan bután bámulnak a másik képébe, hosszan. De nem hinném, hogy,felfogják a látottakat.
Engem nem csak az emberek bámulnak meg. Ma este, hazajövet egy macska ment át a parkolón. Rám nézett, én meg rá. Pár másodpercre megálltunk és néztük egymást, aztán mentünk tovább. Valahogy sokkal értelmesebben nézett rám, mint az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!