Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez a bámulás természetes...

Ez a bámulás természetes dolog amit csinálnak egyesek vagy furcsa lehetek?

Figyelt kérdés
Mondjuk elmegyek pl. egy intézmény épülete előtt aminek a bejáratánál ott áll valaki és végig néz ahogy elmegyek ott. Ez normális, természetes hogy néznek ilyenkor, vagy lehet bennem valami furcsa? Jól ki szoktam magamban akadni ezen
2022. jan. 20. 12:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Alapban nem nézegetem az embereket, így aztán én észre sem veszem, ha valaki "bámul". Ha neki ez a szórakozás, hát egészségére!

Persze nincs is feltűnési viszketegségem ruházkodásban, hajviseletben, vagy viselkedésben. Vannak akik úgy "lázadnak" az egész világ ellen, valami homályos okból, hogy a céljuk a polgárpukkasztás.

Őket lehet, hogy megnézik, engem nem.

2022. jan. 20. 13:13
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Hogy gondolod Kérdező, hogy mindenki leszegett fejjel, mint a lovak szemvédővel fog létezni, mert te kitetted a lábad az utcára? Én sem nézegetek senkit tudatosan, mégis lehet, hogy rátéved a tekintetem, mint előttem mozgó alakzatra, de az agyam nem rögzíti, mert csak egy káposztafej a többi közül. A következő pillanatban azt sem tudnám megmondani, hogy férfi vagy nő haladt el mellettem.
2022. jan. 20. 13:18
 3/13 anonim ***** válasza:
70%

Van rajtad valami különleges Kérdező

Esetleg kimagasló szépség vagy rusnyaság vagy?

Mert egyébként ne tulajdoníts túlzott jelentőséget a személyednek, ha valaki futtában rád pillant!

2022. jan. 20. 13:22
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, te szemellenzővel jársz, vagy folyamatosan földreszegezett szemekkel közlekedsz?

Beképzeled ezeket a bámulásokat - ne foglalkozz vele!

2022. jan. 20. 13:24
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
3-as vagyok, az első mondatom után lemaradt a kérdőjel!:(
2022. jan. 20. 13:24
 6/13 anonim ***** válasza:
#2: pontosan! :)))
2022. jan. 20. 13:25
 7/13 anonim ***** válasza:
48%

Ezt én sem értem, hogy miért kell a másikat bámulni. Teljesen igaza van a kérdezőnek, ez egy létező jelenség.

Én esténként járok gyalogolni, ugyanezt látom én is. Jönnek szembe, és közben végig az arcomba bámulnak. Nem tudom ez mire jó.

2022. jan. 20. 13:46
 8/13 anonim ***** válasza:
32%

7: az még sose jutott eszedbe, hogy nálad van a baj?

Mindenki hülye, csak te vagy helikopter ?? - ezt szokták mondani. :D

2022. jan. 20. 13:49
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
Hát ha az baj, hogy nem bámulok vadidegen embereket mint egy birka, akkor valóban nálam van a baj.
2022. jan. 20. 14:02
 10/13 anonim ***** válasza:
26%

9: de nem érted, hogy NEM BÁMULNAK téged, csak a te fejedben jön le így...??

Amúgy akkor te is bámulod őket, másképp nem vennéd észre... :)))))

2022. jan. 20. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!