Mit gondoltok erről az idézetről, igaz rátok? (Ne tegyétek át másik kategóriába.)
Figyelt kérdés
“Az ember feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent, az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és aztán úgy hal meg, hogy sohasem élt igazán.”2022. jan. 18. 11:12
1/7 anonim válasza:
Van benne valami. A fogyasztói társadalomra jellemző.
2/7 anonim válasza:
Jó,hogy elolvastam ezt. Még nem hallottam. De legalább leesett,hogy ideje változtatni. Köszi.
3/7 anonim válasza:
Nem tudok azonosulni vele. Elég nagy közhelynek tartom, de mondjuk ez pont azt is jelenti, hogy sokakra igaz.
5/7 anonim válasza:
Értem, hogy miről szól, sokakat látok a környezetemben, akik így élnek, de rám nem igaz.
6/7 anonim válasza:
Köszönöm, most erre az idézetre volt szükségem. Ismertem már korábbról, de most mélyebben gondoltam bele. Több mondanivalója van, mint az ember hinné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!