Akinek 2 utóneve van,mindkét névnapot megtartja?
Figyelt kérdés
Nekem két nevem van, nem szoktam ajándékot kapni csak akkor amikor a használt nevem napja van, a másik nevem napján csupán felköszönteni szoktak mostanában de kiskoromban nem, ez hogy megy?2022. jan. 15. 20:52
1/7 anonim válasza:
Mindenkinek EGY hivatalos névnapja van.
2/7 anonim válasza:
Csak az egyiket tartom. A szüleim felköszöntenek mindkettőn, illetve koccintani jó indok, de nem érzem magaménak annyira, hogy névnapomnak nevezzem kifejezetten és várjam.
5/7 anonim válasza:
Én annak a nevemnek a napját tartom amelyiket használom, de van, hogy a másik napján is felköszöntenek.
Amúgy meg a használt nevemnek két napja is van egy évben(szeptemberben és májusban is). Így van hogy 3 névnapon is felköszöntenek.....
6/7 anonim válasza:
Csak az első nevükön köszöntjük a gyerekeinket.
7/7 anonim válasza:
1-es!
Nem felel meg a valóságnak.
A húgom anyakönyvezve Sára Katalin, a személyi igazolványában is így szerepel.
A családban Sára, a munkahelyén és a barátainak Kati.
Mindkettőt megtartja.
Nekem két névnapom van: nyáron is egy, decemberben is egy. A család nyáron tartja. A barátaim decemberben szoktak köszönteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!