Mi az álmod az életben, és mennyit fizetnél érte max, hogy megvalósuljon?
Nem fizetnék érte, inkább úgy fogalmaznék, hogy nélkülöznék érte.
Kutató szeretnék lenni, elkezdeni végre a doktorit és letenni az asztalra valamit általa. Vad dolgokat csinálni a szakterületemen, ami sajnos nagy eséllyel egész emberes munka minimálbérért... De szarok a pénzre, lesz egy egész életem pénzt csinálni és kitalálni, hogy hogyan lehet a kettőt együtt, csak csak legyen mit ennem, az elég nekem.
Hogy ne azért keljek fel reggelente, hogy be kell menni dolgozni, hogy legyen elég pénz a bankszámlámon, hogy a tevékenységet amit csinálok nap mint nap, azt ne a rossz, gyűlölt munkaként éljem meg.
Semennyit. Nincs miből fizetni érte, mert a fizetésem pont arra elég, hogy megéljek.
Pedig pont pénzzel megvehető dolog. :D
Kertes ház.
Lakásban boldogtalan vagyok. Volt nyaralónk, ahol segítenem is kellett, otthon is van sok növényem, így tudom, hogy a kertet alapvetően művelni kell.
Tudom, hogy magát a házat is nehezebb karbantartani, pénzben és időben, mint egy lakást és közös költséget fizetni. Nem érdekel.
Hogy mennyit fizetnék maximum? Hozzávetőlegesen se tudom. :D
Szívem szerint:
amennyi pénzt kapom a lakásomért = kertes ház vételára + a felújítás költsége.
De régi, csúsztatott zsalus ház rossz helyen. :/ Örülök, ha eladom fillérekért.
Valami reális hitelt szívesen felvennék.
Volt egy álmom, hogy life coach legyek. Sokat fizettem érte, de nem lett belőle semmi sem.
Volt egy álmom, hogy talpreflexológiával foglalkozzak, de nem lett belőle semmi sem.
Van egy álmom, hogy most, ebben az évben munkahelyet váltsak. Ez remélem már összejön.
Nem érdekelnek a pénzen megvehető dolgok.
Megvan mindenem, ami kell. Karrier, család: pipa.
Csak nyugalomra és békességre vágyom, több szabadnapra, több türelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!