Mit gondolhat most rólam?
Figyelt kérdés
Azt mondtam egy férfinak hogy örökre a szolgája leszek csak mert annyira szeretem?Ez jó pont lehet nàla vagy tök gáz hogy így nyilatkoztam?2022. jan. 14. 06:48
11/16 A kérdező kommentje:
Rájöttem hogy téves embernek küldtem el az üzenetet.Őt nem is tudom elérni sehol sem.Ha találkozok vele elmondom neki hogy mindent megteszek neki.Vannak bdsm "alapú kapcsolatok"emberek között ahol ezert könyörögnek nők hogy uralkododjanak rajtuk és verjék őket ha ők ezt szeretik akkor élvezetes lehet az egész.De ti (tudom nem kezdődik mondat de-vel)nem látjátok ezt át.
2022. jan. 14. 21:26
12/16 anonim válasza:
De-vel lehet kezdeni mondatot. Azt a hát-ra mondják... (s ha jól tudom, az is tévhit)
Jaaa, h ez ilyen szado-mazo dolog... értem. Akkor biztos odalesz majd ettől.😇
🤦🏼♀️
Azért megnézném annak a fejét, akinek véletlenül elküldted😝😂
13/16 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül hanem szándékosan mert őneki adta ki magát.
2022. jan. 14. 22:35
15/16 A kérdező kommentje:
Ro.meg
2022. jan. 17. 22:25
16/16 anonim válasza:
Ro.meg?🤣 czigany vagy?
Menjel inkabb csicskulni, te fogyatekos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!