Mit gondolhat most rólam?
Tök gáz.
Ezek után vagy kerülni fog vagy kihasznál.
Hat, nem tudom. En meg szexjatekban sem mondanek ilyet senkinek😂
Mondjuk en buszke teremtes vagyok, ilyen sosem hagyna el a szamat, inkabb belegebednek a szerelembe
Hát ez kib.aszott gáz mondom ezt neked nőként 😂
Nekem ilyet mondana valaki telibe röhögném és azt gondolnám ez hülye
Én értem kérdező de vannak dolgok amiket nem mondunk másnak, szerethetsz valakit nagyon de az h a "szolgája" leszel az elég egészségtelen módja a szerelemnek.
Volt olyan emberrel kapcsolatom aki ennyire belém volt esve és nagyon furán éreztem magam mert nem akartam kihasználni ugyanakkor ezt a helyzetet nem egyszerű nem kihasználni, mert elkezded elengedni magadat és megteszel olyan dolgokat amiket nem kéne. Később szakítottam is vele mert ez túlságosan egészségtelen kapcsolat volt mind kettőnk számára, mikor szakítottam zokogott és nem értette hogy miért tettem.
Ez a jobbik eset, de ha valaki erre vágyik hogy valaki a "szolgája" legyen akkor nagyon gyorsan bántalmazói kapcsolatba tud átmenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!