Hogy bírnak egyes emberek ebben a kegyetlen hidegben biciklin közlekedni akár napi szinten reggel, vagy este? Én még az autóban is vacogok 2 perccel azután, hogy bemásztam.
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 17:10
1/8 anonim válasza:
Beöltöznek. Vannak nagyon jó aláöltözők.
2/8 anonim válasza:
Én még a kocsiba is megfagyok amíg be nem melegszik, én szoktam nézni az ilyen embereket...hát egészségükre, én inkább ha lehet kihagyom :D
4/8 anonim válasza:
Muszájt akartam én is írni.
Amúgy sokan kijárnak futni tekerni ilyen időben is, délután erre felé rengeteg ember megy sportolni még hidegben is.
Sapka,sál, kesztyű, kabát van, akkor nem fázol.
5/8 anonim válasza:
Beöltöznek, megerőltetik magukat, vannak mazochisták is. Volt, hogy én is mentem ilyenkor, de nagyon nem volt jó hhosszútávon.
6/8 anonim válasza:
6 kmre van a munkahelyem. Most vagy bicózok, vagy busszal megyek, de akkor is kell 20 percet gyalogolni.
7/8 anonim válasza:
Ha mozogsz, nem érződik. Én futni szoktam járni, tök kellemes télen egy vastagabb pulcsiban, kompressziós nadrágban.
8/8 anonim válasza:
annyi a titka, h fel kell öltözni normálisan. most is járok biciklizni, csak kevesebbet, mint jobb időben, és a reggeli biciklizésemet csúsztattam du-ra vagy hétvégére.
több zokni, harisnyanadrág a bélelt nadrág, van, hogy 2 kesztyű van rajtam, felül több pulcsi stb. mozgás közben amúgy sem fázol.
eddig csak olyanokat hallottam panaszkodni a hideg miatt, akik a wcre és kocsival jártak, és nem voltak hozzászokva ahhoz, h fel kell öltözni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!