Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy bírnak egyes emberek...

Hogy bírnak egyes emberek ebben a kegyetlen hidegben biciklin közlekedni akár napi szinten reggel, vagy este? Én még az autóban is vacogok 2 perccel azután, hogy bemásztam.

Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Beöltöznek. Vannak nagyon jó aláöltözők.
2022. jan. 13. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Én még a kocsiba is megfagyok amíg be nem melegszik, én szoktam nézni az ilyen embereket...hát egészségükre, én inkább ha lehet kihagyom :D
2022. jan. 13. 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A muszáj ráviszi az embert.
2022. jan. 13. 17:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Muszájt akartam én is írni.

Amúgy sokan kijárnak futni tekerni ilyen időben is, délután erre felé rengeteg ember megy sportolni még hidegben is.

Sapka,sál, kesztyű, kabát van, akkor nem fázol.

2022. jan. 13. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Beöltöznek, megerőltetik magukat, vannak mazochisták is. Volt, hogy én is mentem ilyenkor, de nagyon nem volt jó hhosszútávon.
2022. jan. 13. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
6 kmre van a munkahelyem. Most vagy bicózok, vagy busszal megyek, de akkor is kell 20 percet gyalogolni.
2022. jan. 13. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha mozogsz, nem érződik. Én futni szoktam járni, tök kellemes télen egy vastagabb pulcsiban, kompressziós nadrágban.
2022. jan. 13. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

annyi a titka, h fel kell öltözni normálisan. most is járok biciklizni, csak kevesebbet, mint jobb időben, és a reggeli biciklizésemet csúsztattam du-ra vagy hétvégére.

több zokni, harisnyanadrág a bélelt nadrág, van, hogy 2 kesztyű van rajtam, felül több pulcsi stb. mozgás közben amúgy sem fázol.

eddig csak olyanokat hallottam panaszkodni a hideg miatt, akik a wcre és kocsival jártak, és nem voltak hozzászokva ahhoz, h fel kell öltözni.

2022. jan. 14. 12:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!