MGTOW férfiak! Hanyadik szinten vagytok?
Figyelt kérdés
Én a 2. szinten vagyok.
"2. A hosszútávú kapcsolat elutasítása
Ezek azok a férfiak, akik elutasítják a nőkkel való hosszútávú kapcsolat minden formáját, beleértve ebbe a házasságot és mindennemű együttélést. Elkerülik az egyedülálló anyákat, és minden olyan helyzetet, aminek kapcsán a bíróságon lehet kikötni."
Ti?
F/31
2022. jan. 10. 18:23
3/7 anonim válasza:
Olyan szint nincs, hogy nem írtok több kérdést a gyk-ra?
7/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen szintek vannak de biztos találni egy olyat is hogy "minden féle kommunikáció megtagadása a nőkkel". Akkor többet nem kéne semmilyen nőkkel kapcsolatos zagyvaságot kiírnod. Egyébként el kellene dönteni hogy mgtow vagy, vagy incel. A mgtow pasasok ne nyivákoljanak járják a maguk útját büszkén. Vagy nem ez lenne a cél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!