Férfiak, ti is mind vállalkozók vagytok egytől-egyig a csajok örömére? Ha Miskolcon késésben vagyok, megyek a munkahelyemre háromnegyed 8 kor (8 koz kezd.), és 10/9 autós lehajt az üzletek felé, akkor 99%, h vagy nem dolgoznak, vagy vállalkozók?
Figyelt kérdés
Vagy nyugdíjasok, vagy később dolgoznak. De tényleg az van, hogy ha előttem megy egy tucat autó akkor abból 10 biztosan nem megy tovább a melóhely felé (vagy később, de akkor 8 ra nem érhet be), hanem lehajt a boltok felé. Miért? Viszont éhező vállalkozót nem ismerek itt, kb 40 ilyen ismerős van, mind szakad szét a rengeteg dohánytól, amit havonta felmarkol, és mindnek jó nője van, sokan közülük egyszerűbbek egy amőbánál. Ergo minden hülye tud vállalkozni és rommá keresni magát. Csak én nem? És a csajoknak is csak ez a vállalkozó fickó kell.2022. jan. 9. 19:06
1/4 anonim válasza:
Akkor miért nem vállakozol?
Btw az én férjem nem vállalkozó, de olyan jellegű a munkája hogy viszonylag szabadon tudja beosztani az idejét. Egyre több helyen van törzsidő, vagy rugalmas munkavégzés, esetleg olyan home office, ahonnan ki tud ugrani az ember ha dolga van.
2/4 anonim válasza:
igen, de nem a csajok miatt lettem az, hanem magam miatt.
3/4 anonim válasza:
Mondjuk aki vállalkozó, az mégis miért pont a reggeli csúcsforgalom idején menne vásárolni?
4/4 anonim válasza:
A leírt szitu sokkal inkább hangzik úgy, hogy reggel munka előtt bemennek vásárolni, és 9-re járnak dolgozni (ami amúgy teljesen általános). Aki magának osztja be az idejét miért pont 8ra menne vásárolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!