Mit szólna a felső szomszéd szerintetek ha vennék neki egy gumipapucsot?
Figyelt kérdés
Veszekedhet emiatt? Többször lett neki jelezve, hogy baromi hangosabb veri oda s lábát a padlóhoz, indulatból, dübörögve trappol, sajnos mindig, mert nemrég szült és otthon van vele. Gondoltam meglepem egy papuccsal, átkötöm masnival és az ajtaja elé teszem.2022. jan. 8. 23:21
11/16 A kérdező kommentje:
😂 Jól van, tudod mit igazad van, csak ne offold a kérdésem, köszi.
2022. jan. 9. 20:26
12/16 anonim válasza:
Kérdező, az ilyen szomszédokkal nem lehet mit csinálni, olyanok, mint a 6-os válaszoló, igénytelen buta barmok, fel sem fogjál, mi a probléma. Aki a borsónyi agyával csak néz ki a fejéből, aki nem gondolkodik, azt nem zavarja a zaj. El sem tudja képzelni, mi zavar minket (én is hasonló cipőben járok).
13/16 anonim válasza:
Dehogy, csak tök jó hergelni az ilyet.
14/16 A kérdező kommentje:
Figyu, attól még hogy valaki reagál, nem biztos, hogy hergeled ám, emberekkel foglalkozom és el nem tudom mondani neked, mennyire kitoltam már a tűrésküszöböm, szóval tényleg csak mosolygok a te fajtádon, szóval máshova menj hergelni.:) (De tudom miről beszélsz, néha én is szoktam.)
2022. jan. 9. 21:05
15/16 anonim válasza:
Ah, amúgy is unalmas volt a téma. Bezzeg a családi kapcsolatok meg a gyermekvállalás-nevelés. Tök jó unaloműzők.
16/16 krisszalai válasza:
Szerintem ő lakik fölötted... 🤫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!