Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Futárok, postások, kézbesítők....

Futárok, postások, kézbesítők...! Hogy szoktak ajtót nyitni az emberek? Volt valami extra szitu?

Figyelt kérdés
Mindig normálisan, szalonképesen, vendégvárásra alkalmasan nyitnak ajtót az emberek?

#futár #váratlanvendég
2022. jan. 8. 13:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%

Én vevői oldalról tudok beszélni.

Nálam valahogy szenzoruk van arra a kézbesítőknek, hogy a lehető legalkalmatlanabb pillanatban jöjjenek... vagy, ha nem vagyok otthon (heti 1 napot megyek be az irodába), vagy ha meeting közepén vagyok, vagy - és ez az a kategória, ami a kérdéshez releváns: ha épp fürdök / hajat mosok. Mivel nem mondhatom a kézbesítőnek, hogy jöjjön vissza 20 perc múlva, többször kellett úgy ajtót nyitnom, hogy törölköző volt rajtam... ilyenkor persze mondom, hogy "elnézést, hogy így fogadom". Ha időben kapok értesítést, hogy mikor jön a futár és van is időm elolvasni / olvasom a mailt, akkor igyekszem szalonképesen fogadni (még ha melegítő / otthoni ruha is, előnyös és tiszta, a hajam rendbeszedett stb.), de ha derült égből jelennek meg, akkor marad a törölözős buli, ha épp tisztálkodás közben lepnek meg :D.

2022. szept. 15. 13:27
 12/13 anonim ***** válasza:
47%

Halló szomszédasszony! Elment már a postás??

Szerintem hamarosan elmegy....mert már nagyon liheg...

:)

2022. szept. 15. 16:17
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
#11 Legközelebb a futár helyett be ugrok én, csak írd meg mikor leszel törcsibe?
2022. szept. 15. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!