Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak is ilyen rohadt nehéz...

Másnak is ilyen rohadt nehéz a felnőtt élet?

Figyelt kérdés

Csupa időigényes, érzelmeket kikezdő dolog, már nem bírom, mindig úgy látszik, mintha minden épp összeomlana.

-munkagondok

-párkapcsolat gondok

-gyereknevelés gondok

-fejlesztések, beiskolázás, egyéb gondok a gyerekkel

-lakhatási gondok

-idős rokonok ápolása, leépülése

-ismerősök halála

-a tested öregedése, ráncok, hízási gondok

-egészségügyi gondok

-életközépi válság mennyi időm van még élni stressz

-kiadások, anyagi dolgok

-baráti kapcsolatokról nem is beszélve..

És ez mind támad hetente többször, amikor azt hiszed épp nincs semmi, hirtelen jön valami, örökös problémamegoldás és stressz, 10 év meg úgy elrepül, mintha csak egy pillanat lenne, mindig kell valamivel foglalkozni, valamit megoldani, és ezek mind leszívnak, alig van, ami feltölt..

Harmincaosok, hogy bírjátok ezeket? Annyira vágyom nyugodt, kiegyensúlyozott életre, nagy támogató hálóra a gondokkal, de egyre inkább én válok azzá, akik régen az idősebb rokonok voltak és segítettek intézkedni és érzelmileg támogatni, most nekem kellene, de olyan rohadt nehéz.

2022. jan. 6. 22:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
65%

Eletkozepi valsag 30 evesen..

Kerdezo veled vmi nagy gaz van..

2022. jan. 7. 23:35
 22/23 anonim ***** válasza:
41%

Pedig ez depresszió.

Az idősek gondozása pont annyira feladatod, amennyire te a feladatoddá teszed. Pláne a nagyszülőké, nagynénié. Ez a te döntésed.

A lakás intézése egy kézzel fogható probléma, kézzel fogható megoldásokkal. Ez pont ugyannyira oldható meg stresszelve, mint stresszelés nélkül.

Egy párkapcsolatra jelenleg nem állsz készen, ezt most engedd el, nem is értem, ezen minek pörgeted magad, amikor gyakorlatilag leírtad, hogy jelenleg erre nem vagy képes.

Az egészségügyi problémáid egy része jelen helyzetben valószínűleg pszichoszomatikus. (Nagyon zárójelben merem csak megjegyezni, hogy valószínűleg a gyerekkel is kevesebb gond lenne, ha nem egy neurotikus szülő próbálná szegénykét "menedzselni").

A problémáid nagy többsége belülről jön. A stresszed 100%-a pedig belülről jön.

Ez depresszió. Segítséget kérni viszont nem szégyen! A sz..ban maradni viszont az.

2022. jan. 8. 08:58
 23/23 anonim ***** válasza:
74%
Ja, az öregedéstől való félelmet kifelejtettem, sok ember van, aki 30-40 évesen jobban néz ki, mint korábban! Szóval ezt a félelmed is te generálod, az ember a külsejével ebben a korban még elég sok mindent tud kezdeni!
2022. jan. 8. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!